11.05. I SILA EZERA SPININGOŠANAS FESTIVĀLS I Sila ezers, Skrudalienas pag., Augšdaugavas nov.

Datums: 
11. Maijs, 2024
Vieta: 
Sila ezers

Iespējams, lielākais spiningošanas festivāls Latgalē !!!

11.05. Aukšdaugavas novada Sila ezerā notiks superīgs spiningošanas festivāls ar sacensību azartu un lieliskām balvām no Lucky John un Augšdaugavas novada, bet bez sarūgtinājuma, ja nepieķerās sapņu zivs, jo... vērtīgākās balvas tiks izlozētas (nu jau tradicionāli) starp visiem sacensību dalībniekiem, kuri paliks uz apbalvošanas ceremoniju !!!

Dalība pasākumā BEZMAKSAS !!!

* Sacensību norises laiks no 8.00 līdz 15.00, dalībnieku reģistrācija sacensību vietā 11.05.24 no 6.00, sacensību atklāšana 7.30 sacensību vietā.

* Sacensībās piedalās 1-2 (pieļaujams+1 treneris - līdzjutējs(bērns, sieva)) cilvēku laivu ekipāžas – komandas , sacensību dalībnieki netiek dalīti vecuma vai dzimuma grupās, dalībai sacensībās nepieciešama derīga Makšķernieku karte (vai dokuments, kas apstiprina, ka tā nav vajadzīga) un derīga licenze makšķerēšanai Sila ezerā.

*Sacensības ir atklātas, tajās var piedalīties jebkurš interesents, sacensības notiek saskaņā ar Latvijas Makšķerēšanas noteikumiem. Sacensību dalībnieki drīkst izmantot jebkuru spiningošanas tehniku un jebkuru mākslīgu mānekli vai to kombināciju, kas atbilst Latvijas Makšķerēšanas noteikumiem, IZŅEMOT !!! velcēšanu (trolingu) , izmantot dabīgas izcelsmes ēsmas (zivtiņas, tārpi, garneles) aizliegts.

*Ja sacensību dalībnieks (laivas ekipāža) negrib paturēt lomā noķertās zivis, tad dalībniekiem pašiem jānodrošina un pirms starta ar Galveno tiesnesi jāsaskaņo, precīzas zivju mērīšanas iekārta (sile,kaste) un beidzoties sacensībām jāiesniedz kvalitatīvi, neapšaubāmi video un foto pierādījumi zivs noķeršanai un precīzai nomērīšanai.

* Par sacensību uzvarētājiem tiks atzīti dalībnieki – laivu ekipāžas, kuru 5 lielāko līdaku un 5 lielāko asaru KOPĒJAIS GARUMS būs vis lielākais, neatkarīgi no tā cik līdakas un asarus, Makšķerēšanas noteikumu ietvaros, dalībnieks (laivas ekipāža) noķers un paturēs. Vienāda rezultāta gadījumā par uzvarētāju tiks atzīta komanda, kura uzrādīs vis garāko zivi.

Ir laivu ielaišanas vieta (no krasta), Sila ezera licenzes var iegādāties www.manacope.lv
Pieteikšanās un reģistrācija uz vietas , pie ezera, no 6.00 rītā

Superīga festivāla gaisotne, silta tēja un zupa jūs gaidīs krastā pēc copes, ja gribat copi beigt ātrāk, tad krastā jūs sagaidīs Normunds Grabovskis un varēsiet izrunāt dažnedažādus ar copi saistītus jautājumus :))) .

VAR BŪT ŠIS IR IEMESLS ARĪ JUMS APMEKLĒT LATGALI ???

zivju Sila ezerā ir daudz un lielas, šogad prognozējās labi lomi festivālā....

Kontaktinformācija: 
29224086 (WHATSAPP)
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
sila_ezers.jpg398.97 KB
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: