Aicina pieteikt Jelgavas novada uzņēmējus

Datums: 
2. Marts, 2020 līdz 30. Marts, 2020
Reģions: 
Vieta: 
jelgava

Lai veicinātu novada uzņēmēju atpazīstamību un popularizētu labas uzņēmējdarbības prakses piemērus, Jelgavas novada pašvaldība izsludina ikgadējo konkursu “Jelgavas novada Uzņēmēju gada balva 2020”. Ikviens novada iedzīvotājs no 2. līdz 30. martam aicināts iesaistīties, atsaukties konkursam un pieteikt savu favorītu – ražotāju, pakalpojuma sniedzēju vai jaunas uzņēmējdarbības pārstāvi, kas pelnījis atzinību un novērtējumu.
Lai būtu iespēja piedalīties dažādu sfēru uzņēmējdarbības pārstāvjiem, pašvaldība aicina iedzīvotājus savus izvēlētos dalībniekus pieteikt astoņās dažādās nominācijās:
Gada lauksaimnieks, Gada ražotājs, Gada jaunais uzņēmējs, Darbiniekam draudzīgākais darba devējs, Gada pakalpojuma sniedzējs, Gada ģimenes uzņēmums, Gada partneris un Gada sociālās uzņēmējdarbības veicējs.
Speciāli konkursam izstrādātā pieteikuma anketa novada mājas lapā ir pieejama no 2. marta. Tāpat kā iepriekšējos gados arī šoreiz tā lejupielādējama, aizpildāma un iesniedzama gan klātienē – tuvākajā pagastu pārvaldē un pašvaldības centrālās administrācijas ēkā (Jelgavā, Pasta ielā 37), gan elektroniski, aizpildot pieteikuma formu novada mājas lapā - sadaļā uzņēmējdarbība vai Jelgavas novada Facebook kontā.

Kontaktinformācija: 
www.jelgavasnovads.lv
Reģions filtram: