Liepāja | 11. decembris - pasākums tiem, kas atgriezušies uz dzīvi Liepājas pusē

Datums: 
11. Decembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Coworking Liepaja

Š.g. 11.decembrī plkst. 18.00 "Coworking Liepāja" koprades telpās (adrese - Vecā Ostmala 24, 4.stāvs), notiks nebijis pasākums “Ar pasaules pieredzi Liepājā” (piesakies https://ej.uz/ArpasaulespieredziLiepaja ),
kurā gaidīsim tos, kas pēc ilgstošas prombūtnes ārvalstīs atgriezušies uz dzīvi Latvijā. Pasākumā dalīsimies pieredzē par atgriešanos Latvijā, dzirdēsim ārvalstnieka pieredzi, uzsākot dzīvi Liepājā, un pavadīsim laiku dažādās aktivitātēs gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Iecere par pasākumu radās, uzklausot ģimeņu sacīto, ka, atgriežoties Latvijā pēc ilgstošas prombūtnes, sociālā dzīve jāveido no jauna. Cilvēki vēlas satikties un dalīties piedzīvotajā dažādu ikdienišķu jautājumu risināšanā ar cilvēkiem, kam ir līdzīga pieredze. “Cilvēki mūs pārliecināja, ka šāds pasākums Liepājā ir nepieciešams. Tāpēc Liepājas Speciālās ekonomikas zona kopā ar Kurzemes plānošanas reģiona remigrācijas koordinatori, Liepājas pilsētas pašvaldību un Coworking Liepāja nolēmām rīkoties un organizēt neformālu sanākšanu ģimenēm ar nosaukumu “Ar pasaules pieredzi Liepājā”.

Telpas ietilpības dēļ apmeklētāju skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām reģistrēties elektroniski jau laikus, aizpildot pieteikšanās formu: https://ej.uz/ArpasaulespieredziLiepaja.

Pasākumā dalība ir bez maksas!

Ja jums ir draugi, kaimiņi vai radinieki, kas ar uzkrātu pasaules pieredzi atgriezušies #Liepājā, pastāstiet viņiem par šo pasākumu un aiciniet pievienoties.

Seko jaunumiem - https://www.facebook.com/events/304533000155243/

Kontaktinformācija: 
Liepājas Speciālās ekonomikas zona
Reģions filtram: