Kurzemes Biznesa inkubators izsludina privāto Investīciju piesaistes rudens etapu

Datums: 
14. Oktobris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubators

Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar kopstrādes biroju Coworking Liepaja aicina Kurzemes reģiona Start Up uzņēmumus un ideju autorus pieteikties privāto investīciju piesaistes rudens etapam.

Investīciju piesaistei var pieteikties ideju autori, jaunuzņēmumu komandas, kā arī jau savu darbību veicoši uzņēmumi, lai attīstītu savus projektus piesaistot Kurzemes reģiona biznesa enģeļu, jeb investoru privāto finansējumu.

Pēc iesniegto projektu pieteikumu izskatīšanas komandas tiks aicinātas uz atlases posmu Liepājā, kam oktobra nogalē sekos perspektīvāko komandu prezentācijas Kurzemes reģiona investoriem Coworking Liepaja telpās.

Projektam var pieteikties gan pavisam jaunu ideju autori, gan arī jau izstrādātu produktu un pakalpojumu izstrādātāji.

Investīciju sesijas norisi organizē Kurzemes Biznesa inkubators, kas jau desmito gadu nodarbojas ar uzņēmējdarbības attīstību Kurzemes reģionā, kas sadarbojoties ar Kurzemes reģiona biznesa eņģeļiem, jeb privātajiem investoriem, kā arī Latvijas un ārvalstu akselerācijas programmām.

Projektam iespējams pieteikties līdz 2018. gada 14. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu: https://goo.gl/forms/j4VdnTHvONSROCPH2
Vairāk informācijas rakstot uz info@kbi.lv

Kontaktinformācija: 
info@kbi.lv
Reģions filtram: