Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016

Datums: 
27. Maijs, 2016 līdz 28. Maijs, 2016
Vieta: 
Liepājas Olimpiskais centrs
Nozare: 

Kurzemes uzņēmējus, amatniekus un mājražotājus aicina parādīt sevi un iepazīt citus.Liepājas Olimpiskajā centrā 27. un 28. maijā notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Liepājas pilsētas pašvaldības rīkotais pasākums “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016”.

Kurzemes pilsētu un novadu uzņēmējiem, amatniekiem un mājražotājiem, kā arī to apvienībām (biedrībām un kooperatīviem) pasākumā būs iespēja vairāk nekā 15 tūkstošiem apmeklētāju divu dienu laikā parādīt savus ražojumus, iepazīstināt ar sniegtajiem pakalpojumiem, piedalīties biznesa forumā, iegūt jaunus sadarbības partnerus un baudīt plašu kultūras programmu.

Kā neatņemama pasākuma sastāvdaļa pašmāju produkcijas cienītājiem būs mājražotāju un amatnieku tirdziņš pie pasākuma norises vietas.

Sadarbībā ar laikrakstu “Dienas Bizness” norisināsies Biznesa iespēju forums, kurā tiks apskatīti vairāki aktuāli temati, piemēram, eksporta veicināšana un plašās iespējas dažādās mērķa valstīs. Uzņēmēji saņems noderīgu informāciju, paplašinot uzņēmējdarbības attīstības iespējas gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Papildu informācija un pieteikšanās, rakstot uz e-pastu zane.timermane@chamber.lv vai zvanot pa tālruņiem 67201103 vai 29263058.

Zane Timermane,

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pakalpojumu vadītāja

Kontaktinformācija: 
zane.timermane@chamber.lv; 67201103 vai 29263058.
Reģions filtram: