06.01. | Vebinārs "Ekonomiski pamatotu barības receptūru izstrāde saistībā ar cūkgaļas kvalitāti un apkārtējās vides piesārņojuma samazināšanas iespējām"

Datums: 
6. Janvāris, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Tiešsaiste
Nozare: 

Noslēdzoties 16.2 Sadarbības projektam Nr. 19-00-A01620-000094,  projekta sadarbības partneri, rīko noslēguma vebināru uz kuru laipni aicina pieteikties visus interesentus: gan nozares pārstāvjus- zemniekus, ražotājus, gan biedrības un jebkuru citu interesentu, kuram būtu saistoša cūkkopība.

Projekta nosaukums: “Ekonomiski pamatotu barības receptūru izstrāde saistībā ar cūkgaļas kvalitāti un apkārtējās vides piesārņojuma samazināšanas iespējām”

Vebināra laikā aplūkotās projekta tēmas:

  • Zootehniskais un ekonomiskais barības recepšu novērtējums un to ietekme uz apkārtējo vidi. Informēs projekta vadošā pētniece L. Degola (Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte)
  • Aktuālākās cūku barības piedevas pasaulē. Informēs projekta vadošā pētniece E. Aplociņa  (Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte)
  • Projekta pētījuma organizēšana zemnieka saimniecībā: risinājumi un ieguvumi. Informēs projekta zemnieku saimniecības pārstāvis J. Podnieks (SIA Korkalns)

Vebināra norises laiks: 6. janvāris 2023. plkst 12:00

Ilgums: aptuveni stundu

Pēc vebināra interesentiem ir iespēja uzdot jautājumus.

Lūdzu pieteikties šeit: https://www.llu.lv/lv/form/konference

Kontaktinformācija: 
Ilze Vīķe, ilze.vike@llu.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: