Lielā Dižandele Ēdoles pilī

Datums: 
15. Augusts, 2020
Nozare: 

Ēdoles pagasta svētku laikā, Ēdoles pils kļūs par īstenu vasaras noslēguma ražas centrālo vietu Kurzemē, kur būs iespējams sajust īpašo svētku sajūtu, un iegādāties amatnieku un mājražotāju piedāvāto sortimentu un ražas veltes. Izbaudīt lielisku maltīti “Pilskrogā”, iepazīties ar pils vēsturi – pils muzejā, aplūkot pils parku, pagalmu un pagrabus. Iejusties, sajust un izbaudīt mirkli Ēdoles pilī.

Lielais Ražas dižandeles tirgus būs vērienīgs un aizraujošs, kas aicinās ikvienu pilsētnieku un Kurzemes viesi iepazīt Ēdoles pili un Ēdoles pagastu. Un atrast sev ko sirdij un garšas kārpiņām tīkamu. Aicināti gan lieli, gan mazi, protams, ievērojot Valstī noteiktās distancēšanās pasākumus. Jo katrs Ēdoles pils teritorijā atradīs sev nepieciešamo. Savukārt pils saimnieki būs parūpējušies par viesu labsajūtu. Kur gan citur pavadīt lielisku sestdienas dienu, kā apceļojot mūsu brīnišķīgo valsti, un aplūkojot tik skaistas vietas kā Kuldīgu un tās tuvumā esošo Ēdoles pili.

Šo mūsu vasaras noslēguma ražas dižandeli varēsiet baudīt Ēdoles pilī, 15. augustā.

Lielais ražas dižandeles tirgus būs pieejams apmeklētājiem 2020. gada 15. augustā, sestdienā, no plkst. 10.00 līdz plkst. 17.00.

Kontaktinformācija: 
Dace Grehova mob.t. 22302434, e-pasts: dacegrehova@gmail.com
Reģions filtram: