Cēsis | BDUZ mācības

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
12. Jūnijs, 2020 līdz 17. Jūnijs, 2020
Reģions: 
Vieta: 
CATA kultūras nams

LLKC Cēsu konsultāciju birojs aicina uz mācībām “Eiropas Savienības nozīmes zālāju biotopu vai sugu dzīvotņu apsaimniekošana”. Mācībās paredzētas gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības uz lauka. Mācības notiek divas dienas un dalība tajās ir bez maksas.

Mācību norises datumi - 12. un 17. jūnijs (obligāta dalība abās mācību dienās)
Vieta - Cēsis, Jāņa Poruka iela 8 un Cēsu apkārtnes pļavas
Sākums abās mācību dienās - plkst. 10.00

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās, jo vietu skaits grupā ir ierobežots!

Atgādinām, ka visiem, kuri iesaistījušies LAP 2014.-2020. gadam pasākuma “Agrovide un klimats” aktivitātē “Bioloģiskās daudzveidības uzturēšana zālājos” (BDUZ) un, ja ir uzņemtas saistības par Eiropas Savienības nozīmes ilggadīgo zālāju biotopiem (kas ir 1. līdz 4. zālāju ražības klase), ne vēlāk kā saistību perioda otrajā gadā jāiegūst pamatiemaņas zālāju biotopu vai sugu dzīvotņu apsaimniekošanā, apmeklējot mācību kursus un iegūstot atbilstošu dokumentu.

Mācības tiek nodrošinātas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020.gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi” ietvaros, LAD Līguma nr. LAD131118/P44.
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio, video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

MĀCĪBĀS NEDRĪKST PIEDALĪTIES PERSONAS, KURĀM NOTEIKTA PAŠIZOLĀCIJA, MĀJAS KARANTĪNA VAI STINGRĀ IZOLĀCIJA, KĀ ARĪ PERSONAS, KURĀM IR ELPOŠANAS CEĻU INFEKCIJAS PAZĪMES!

Kontaktinformācija: 
Dace Kalniņa, 28381477, e-pasts: dace.kalnina@llkc.lv; Zane Zirne, 26360434, e-pasts: zane.zirne@llkc.lv
Pielikums: 
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: