Zaļās un digitālās inovācijas uzņēmējdarbībā

Datums: 
25. Janvāris, 2024

Iespēja uzlabot savu uzņēmējdarbību ES finansētā projektā Cross-Re-Tour. Projekts piedāvā atbalstu maziem un vidējiem tūrisma uzņēmumiem pārējā uz inovatīviem zaļiem un digitāliem risinājumiem. Iespēja saņemt gan tehnisku, gan finansiālu atbalstu.

Lauku ceļotājs aicina pievenoties tiešsaistes informatīvajam semināram 25. janvārī, 14.00. Pastāstīs vairāk par projekta ideju, ideju konkursu un nākamajiem soļiem. Reģistrācija semināram līdz 23. janvārim, aizpildot reģistrācijas anketu: forms.gle/vfpdtVQ3mq1Ypk11A

Projekts sniegs iespēju tikties ar citiem uzņēmējiem, lai dalītos pieredzē par līdzīgu problēmu risinājumiem un idejām tūrisma jomā, kā arī konsultācijas no Latvijas vai ārvalstu ekspertiem par dažādiem digitālajiem un zaļajiem risinājumiem savas uzņēmējsdarbības uzlabošanai.
Uzņēmējiem būs arī iespēja pieteikties ideju konkursā, lai saņemtu finansiālo atbalstu sava izvēlētā zaļā vai digitālā risinājuma ieviešanai uzņēmumā.
Ja esi ieinteresēts dalībai projektā un saimniekot zaļāk un ilgtspējīgāk sazinies ar Ivetu no “Lauku ceļotāja”, iveta@celotajs.lv.
Projekts “Starpnozaru atvērta inovāciju sistēma, kas atbalsta mazos un vidējos uzņēmumus pārejā uz zaļo un digitālo ekonomiku (101121518)” tiek īstenots ar Eiropas Savienības Vienotās tirgus programmas 2021.-2027. gadam finansiālu atbalstu.

Kontaktinformācija: 
"Lauku ceļotājs", e-pasts: iveta@celotajs.lv
Reģions filtram: