„Laukiem būt” 5.mācību diena

Datums: 
17. Novembris, 2022
Vieta: 
Tiešsaistē ZOOM

Mācību jauniešiem, jaunajiem uzņēmējiem un jaunienācējiem laukos “Laukiem būt!” 5. mācību diena par prezentēšanas prasmēm, pārdošanu un sarunu vešanu, kuru rīko LLKC Lauku attīstības nodaļa.

Tiešsaistes nodarbība ZOOM platformā* šī gada. 11. novembrī laikā no plkst. 9.00 līdz 14.00.
Pirmo nodarbību vadīs Kārlis Apkalns, kurš ir viens no pieprasītākajiem biznesa treneriem Latvijā, ar lielu teorētisko un praktisko pieredzi, viņš arī vada aģentūru Master Training, kā arī strādā ar studentiem Rīgas Juridiskajā augstskolā un Rīgas Ekonomikas augstskolā. Nodarbības laikā būs iespējams saprast, kā izkopt prezentēšanas prasmes un kā vislabāk veidot jaunajam uzņēmējam tik nepieciešamo “lifta runu” jeb pitch.

Nākamajā lekcijā biznesa apmācību trenere, uzņēmēja, LLKC biznesa mentora tīkla koordinatore Terēze Riekstiņa pastāstīs, kāda ir veiksmīga pārdošanas saruna, kā tā jāstrukturē, lai nonāktu līdz rezultātam, kas apmierina visas iesaistītās puses, un daudz citu knifiņu, kas jāņem vērā, lai veiksmīgāk pārdotu savu produktu vai pakalpojumu.

Ieklausies, lai esi labākais! 

Pieteikšanās pasākumam birojos visā Latvijā. Plašāka informācija un biroju kontaktpersonu informācija pieejama http://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/jauniesi-uznemejdarbiba/atbalsts-jauniesiem-uznemejdarbibas-veicinasana

*Piekļuves saiti dalībai nodarbībā dalībniekiem izsūtīs biroja atbildīgā persona ne vēlāk kā dienu pirms nodarbības.

Pasākums tiek īstenots Valsts Lauku tīkla aktivitātes “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
laukiembut@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
5.diena_programma.pdf233.16 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: