Mājas kafejnīcu diena

Datums: 
9. Jūlijs, 2022

Gulbenes novadā 9.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu diena, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē, apceļojot Gulbenes novadu un viesojoties pie vietējiem mājražotājiem, saimniecēm, kas uz šo dienu savu sētu būs pārvērtuši mājas kafejnīcā un aicinās baudīt īpašu ēdienu, kas ir pašu ģimenes un draugu iecienīts.

Mājas kafejnīcu dienas apmeklētāji Gulbenes novadā savas garšas kārpiņas varēs lutināt ar 9 mājas kafejnīcu dienas dalībnieku īpašajiem ēdieniem, našķiem un dzērieniem. Ikvienam būs iespēja viesoties mājas kafejnīcā “Jasmīni un dilles” Jasmīnu ielā 8, Gulbenē, “Liepceliņš” pie Litenes muižas, “Fiesta” Brīvības ielā 82, Gulbenē, “Gardums” Rīgas ielā 71a, Gulbenē, “Pils Caffe” pie Stāmerienas pils, “TĀLAVA sidrs” Brīvības ielā 22, Gulbenē, “Vecpāpani” Rankas pagastā, “Druvienas muižas ķēķis” pie Druvienas muižas/ Druvienas Latviskā dzīvesziņas centra un "Tīrs Miers" Rankas pagasta "Aizpuros".

Ēdieni, našķi un dzērieni tapuši gan pēc pašu saimnieku radītajām īpašajām receptēm, gan arī izmantojot senas un pārbaudītas ēdienu gatavošanas receptes. Produkciju varēs iegādāties gan baudīšanai uz vietas, gan arī līdzņemšanai. Viesojoties mājas kafejnīcās, apmeklētāji varēs ļauties ne vien gardu ēdienu baudīšanai, bet arī piedalīties saimnieku sarūpētajās izklaidēs un aktivitātēs

Sīkāka informācija par piedāvājumu - www.visitgulbene.lv/9-julija-izbaudi-majas-kafejnicu-dienu-gulbenes-novada/

Kontaktinformācija: 
www.visitgulbene.lv
Reģions filtram: