Izsludināta Gulbenes novada pašvaldības grantu programma jaunā - uzņēmīgākā versijā

Datums: 
12. Aprīlis, 2022 līdz 29. Aprīlis, 2022
Reģions: 
Vieta: 
Gulbene

Ilgi gaidītā Gulbenes novada pašvaldības grantu programma jaunā - uzņēmīgākā versijā. Šī iespējams ir visjaudīgākā no programmām Vidzemē, kas šobrīd ir kļuvusi draudzīgāka uzņēmīgām idejām ar augstu eksporta potenciālu, paredzot granta finansējumu ar divtik lielāku apjomu līdz 10 000 EUR.

2022.gadā "STARTeris" transformējies "UZŅĒMĪBĀ", bet tās nav vienīgās izmaiņas. Pamanīsi, ka šogad grantu programma kļuvusi draudzīgāka uzņēmīgām idejām ar augstu eksporta potenciālu, paredzot granta finansējumu ar divtik lielāku apjomu līdz 10 000 EUR. Lokāla un nacionāla mēroga idejām, ar dzīvesstila uzņēmējdarbības konceptu, arvien pieejams ierastais iepazīšanās piedāvājums ar grantu līdz 5000 EUR.
Der zināt! Šogad grantu programma atgriezusies pie ierastā projekta īstenošanas 12 mēnešu perioda, ņemot vērā ekonomiskos un resursu izaicinājumus pēdējo pāris gadu laikā. Sasniedzamie projekta rezultāti arī kļuvuši elastīgāki arī ideju autoriem ar sezonālu raksturu.
Plašāk lasi konkursa nolikumu pielikumā!

Grantu programmai “UZŅĒMĪGI Gulbenes novadā” atbilstoši nolikumam var pieteikties privātpersonas vai komersanti, kas reģistrēti Gulbenes novadā ne ilgāk kā trīs pilnus gadus un gada apgrozījums nepārsniedz 50 000 eiro. Grantu programmas pieteikumus vērtē atbilstoši iepriekš izstrādātiem kritērijiem – galvenokārt pēc biznesa idejas dzīvotspējas un oriģinalitātes.

Konkursa pieteikumu iesniegšana un izskatīšana tiek paredzēta divas reizes gadā (ja tiek piešķirts šī Konkursa nolikuma 6.punktā noteiktais finansējuma apjoms -Kopējais šim Konkursam pieejamais finansējuma apjoms ir 50 000,00 EUR; jauni pieteikumi netiek pieņemti). Konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņi paredzēti līdz:
2022. gada aprīļa mēneša pēdējai darba dienai plkst.13.00;
2022. gada septembra mēneša pēdējai darba dienai plkst.13.00.

Kontaktinformācija: 
dome@gulbene.lv 64474920
Pielikums: 
Reģions filtram: