Seminārs „Tūrisma piedāvājumi Sēlijas Salās”

Datums: 
29. Jūnijs, 2018
Reģions: 
Seminārs „Tūrisma piedāvājumi Sēlijas Salās” norisināsies 29. jūnijā, piektdienā, Biržu tautas namā, Salas novadā no plkst. 10.00 līdz 14.30.
Par jaunākajām tūrisma attīstības tendencēm Latvijā, iespējām tās efektīvi izmantot un praktiskus padomus par sevis pozicionēšanu un komunikāciju piedāvājuma pilnveidē ziņos Latvijas Investīciju attīstības aģentūras tūrisma departamenta vadītāja Inese Šīrava un Latvijas Lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" direktore Asnāte Ziemele.
Semināra otrajā daļā trīs paralēlās darba sesijās eksperti un Sēlijas Salu tūrisma produktu piedāvātāji diskutēs par veiksmes stāstiem un labajām praksēm, kas pārņemamas citviet, kā arī iziaicnājumiem un iespējamiem to risinājumiem. Pasākumos īpaši aicināti piedalīties Sēlijas Salu tūrisma piedāvājuma veidotāji, kuri jau vairākkārtīgi iesaistījušies aktivitātēs, tāpat aicinām arī visus Sēlijas Salu veidošanas atbalstītājus un kopienu pārstāvjus, vietējo rīcības grupu pārstāvjus, Sēlijas Salu novadu pašvaldību attīstības daļas, tūrisma, uzņēmējdarbības, kultūras jomu pārstāvjus, plānošanas reģionu pārstāvjus un ikvienu citu, kas vēlas uzzināt vai iesaistīties Sēlijas salu tūrisma potenciāla pilnveidē. Informācija par semināriem pieejama arī mājaslapā: https://www.facebook.com/selijassalas/ Aicinām pieteikt dalību, sazinoties telefoniski vai rakstiski – Zanei Puriņai, Latvijas Lauku forums, t. 28855427, e-pasts: laukuforums@gmail.com
 
Kontaktinformācija: 
Zane Puriņa, Latvijas Lauku forums, t. 28855427
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
selijas_salu_seminari.pdf255.12 KB
Reģions filtram: