Aicinām jūlijā uz pirts lietu “Zaļo tirdziņu”!

Datums: 
3. Jūlijs, 2021
Vieta: 
Zemnieka cienasts

Lai pirts mīļi varētu sagatavoties jaukai sestdienas vakara pirtiņai, Lauku partnerība “Lielupe” šī gada 3.jūlijā, aicina visus uz pirts lietu “Zaļo tirdziņu”, kas notiks pie kafejnīcas "Zemnieka cienasts", Jaunsvirlaukas pagastā, Jelgavas novadā.

Tirdziņā būs sastopami pirts lietu ražotāji. Paralēli tirdziņam, ikvienam būs iespēja tiešsaistē noklausīties vērtīgas lekcijas par pirtī iešanu.

Aicinām pirts lietu un aprīkojuma, medus un biškopības produktu, dabīgās kosmētikas ražotājus. Gaidām pieteikumus arī no pirtī izmantojamo ārstniecības augu zinātājiem, pirts slotu meistariem, pirts tekstīliju un ārstniecības augu pārstrādes produktu ražotājiem.

Pieteikšanās anketa tirgotājiem šeit  https://ej.uz/Zalaistirgus_anketa

Zaļais tirdziņš tiek organizēts projekta Nr. 18-00-A019.333-000006 „Dabas spēks un pirts tradīcijas - sev, ģimenei un biznesam!” un Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.—2020. gadam pasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība" ietvaros.

Tirdziņš norisināsies vienlaicīgi trīs vietās Latvijā: pie kafejnīcas "Zemnieka cienasts", Jaunsvirlaukas pagastā Jelgavas novadā; Druvienas muižas parkā, Druvienā, Gulbenes novadā un Bebrenē, Bebrenes pagastā, Augšdaugavas novadā.

 

Uz tikšanos 3.jūlijā, “Zaļajā tirdziņā”!

Lauku partnerība “Lielupe”

 

Kontaktinformācija: 
Videga Strautniece Lauku partnerība "Lielupe" M.25502151 www.partneribalielupe.lv
Reģions filtram: