Sniegpulkstenīšu stādīšanā Ventspilī gaidīts ir ikviens!

Datums: 
8. Aprīlis, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils

2017. gada 8. aprīlī par godu Latvijas valsts 100 gadu jubilejai tiek plānota jauna Ginesa pasaules rekorda “Visvairāk cilvēku vienlaicīgi stāda puķu sīpolus” uzstādīšana Ventspilī. Visi interesenti ir aicināti uz lielāko sniegpulkstenīšu stādīšanas talku.
Veiksmīgam Ginesa pasaules rekorda uzstādīšanas mēģinājumam nepieciešama liela dalībnieku atsaucība. Ginesa rekorda uzstādīšanā jāpiedalās 40 komandām, kopā 974 cilvēkiem, kas iestādīs 5844 stādus.

Lai pieteikties pasākumā:

Jāizveido komanda. Komandas vēlamais dalībnieku skaits – 25 cilvēki. Komandu dalībniekiem jābūt vismaz 16 gadus veciem.
Laika posmā līdz 1. martam jāaizpilda pieteikuma anketa un jānosūta uz e-pastu: tourism@ventspils.lv vai jāiesniedz personīgi Ventspils Tūrisma Informācijas centrā Dārzu ielā 6, Ventspilī, darba dienās no plkst. 8:00 – 17:00.
Pieteikuma anketu varat to saņemt elektroniski vai drukātā formātā Ventspils Tūrisma Informācijas centrā Dārzu ielā 6, Ventspilī, darba dienās no plkst. 8:00 – 17:00.

Tā kā Ginesa rekorda uzstādīšanā varēs piedalīties noteikts cilvēku skaits, kuri jau iepriekš reģistrējušies komandās, tad pārējos aicinām piedalīties sniegpulkstenīšu stādīšanā, kur katrs varēs iestādīt sniegpulkstenītes speciāli veidotajā papildus dobē. Šajā dobē sniegpulkstenītes stādīt varēs ikviens (kā, piemēram, pirmsskolas izglītības iestādes bērni kopā ar audzinātājām un vecākiem, kā arī skolnieki un individuālie stādītāji). Katrs dalībnieks, kurš būs piedalījies pasākumā, saņems Sertifikātu.

Ventspils pilsētas pašvaldība aicina ikvienu aktīvi piedalīties savas pilsētas izdaiļošanā un, kā dāvanu, iestādīt arī līdzi paņemtos sniegpulkstenīšu stādus, lai ik pavasari sniegpulkstenīšu ziedēšana priecētu gan ventspilniekus, gan pilsētas viesus.

Uz doto brīdi jau ir pieteikušies vairāk kā 200 dalībnieku, kuri nokomplektējuši komandas un savu pieteikumu iesnieguši Ventspils Tūrisma informācijas centrā

Kontaktinformācija: 
tourism@ventspils.lv, 63 622 263
Reģions filtram: