Aicinām tirgotājus pieteikt tirgošanos novada svētku laikā Lēdmanē

Datums: 
23. Jūlijs, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Lēdmane

Aicinām amatniekus, mājražotājus, rokdarbniekus, māksliniekus un citus tirgoties gribētājus piedalīties svētku gadatirgū, kas norisināsies Lielvārdes novada svētku 2016 “Zīmju ceļš Māras zīmē” ietvaros Lēdmanē.

Iespēja dalīties savos darinājumos un priecēt Lēdmanes iedzīvotāju un novada viesu acis un sirdis ar skaistiem, pašu rokām darinātiem labumiem.

Tirgus norisināsies 23. jūlijā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Lēdmanes pagastā pie tirdzniecības centra.

Tirgus norisināsies blakus citām svētku aktivitātēm un būs to daļa, tāpēc aicinām tirgotājus ievērot pasākuma tematiku, rotājot savu tirgošanās vietu un personīgo apģērbu latviskās noskaņās.

Aicinām tirgotājus papildus produktu tirgošanai, radīt un vadīt meistarklases vai paraugdemonstrējumus, kas novada svētku viesiem varētu parādīt produkta tapšanas gaitu vai ļautu to izmēģināt! Ja rodas idejas par kādas papildus aktivitātes realizēšanu un iekļaušanu pie tirgus vietas, ziņojiet, lai varam nepieciešamības gadījumā līdzdarboties un jau laicīgi par to informēt novada svētku viesus sociālajos tīklos.

Iepriekš pieteikties Lēdmanes tautas namā, pa tel. 65058674, mob. 27802681 vai e-pastā: ledmanestn@lielvarde.lv. Aicinām aizpildīt pieteikuma anketu un nosūtīt to mums, lai varam rēķināties ar tirgotāju skaitu un nodrošināt nepieciešamo tirgošanās platību.

Gaidīsim Lēdmanē!

Informācijas avots: www.lielvarde.lv

Kontaktinformācija: 
Lēdmanes tautas namā, pa tel. 65058674, mob. 27802681 vai e-pastā: ledmanestn@lielvarde.lv.
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
pieteikums_tirgotjiem_ledmane.doc26 KB
Reģions filtram: