1.tikšanās sarunu ciklā "Spēka sarunas" Salacgrīvas uzņēmējdarbības atbalsta centrā BĀKA

Datums: 
31. Janvāris, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Salacgrīva
Nozare: 

Pasākumu rīko Salacgrīvas uzņēmējdarbības atbalsta centrs BĀKA, LAUX un Limbažu Novads
Sila iela 2, Salacgrīva
Publisks pasākums · Ikviens Facebook tīklā vai ārpus tā

Salacgrīvas uzņēmējdarbības atbalsta centrs BĀKA un Alojas uzņēmējdarbības atbalsta centrs SALA 2023. gadā aicinām uz tikšanās ciklu SPĒKA SARUNAS. Sarunās piedalīsies interesantas personības, uzņēmēji, pašvaldības, atbalsta institūciju, biedrību un iestāžu pārstāvji. Klausīsimies viņu stāstos, jautāsim, diskutēsim, tā gūstot pārliecību sev un dodot to citiem. Kā arī - katrā tikšanās reizē apgūsim papildus prasmes komunikācijā, radošajā domāšanā, projektu vadībā, kas palīdzēs efektīgāk darboties uzņēmējdarbībā un dzīvot sabiedrībā. SPĒKA SARUNAS notiks katra mēneša pēdējā otrdienā, plkst. 17.00.

Pirmajā sarunu cikla tikšanās reizē Salacgrīvas uzņēmējdarbības atbalsta centrā BĀKA viesosies LAUX saimnieces Madara Mestere un Marta Vētra. Par uzdrīkstēšanos nomainīt Lielbritānijas dzīvi, pēc tur pavadītajiem divpadsmit gadiem, pret Latviju, par domu izveidot savu uzņēmumu, par neparastu ideju iedzīvināšanu šeit, par permakultūru un grieztajiem ziediem, par kāzu dekorēšanu, par startu Māju kafejnīcu dienās, par vienas dienas pop-up Ziemassvētku veikaliņu “nekurienes vidū” un daudz ko citu dzirdēsim 31.janvārī, pl.17.00.
Kas zin' varbūt liksim padarboties arī savām idejām un pirkstiņiem šajā vakarā kādā radošā aktivitātē kopā ar LAUX saimniecēm!

Uz tikšanos!

Kontaktinformācija: 
Elīna Lilenblate, elina.lilenblate@limbazunovads.lv
Reģions filtram: