Laika Rata pietura Evertos

Datums: 
10. Augusts, 2019 līdz 12. Augusts, 2019
Vieta: 
Everti
Nozare: 

Laika Rata pietura Evertos

10. un 11. augustā „Evertos”, Bārbeles pagastā, Vecumnieku novadā, piekto gadu pēc kārtas, notiks labu ļaužu sanākšana „Laika Rata pietura Evertos”.

Senā sēta uz divām dienām pārtop par plašu tikšanās vietu ļaudīm, kuri vēlās dzīvot harmonijā un mierā, kuri meklē jaunas metodes, kā palīdzēt uzturēt savu fizisko, garīgo un mentālo veselumu, apzināties savu resursu iespējas un likt lietā savas spējas, lai sasniegtu vēlamos rezultātus. Skan diezgan sarežģīti, bet patiesībā viss ir pavisam vienkārši - ļauties dvēseliskai atpūtai 2 dienu garumā.

Katru gadu tiek izvēlēta tēma un moto. Tā kā šis ir jubilejas gads, tad tēma ir “Svinam dzīvi!” Cik ilgi mēs sevi meklēsim, cik ilgi spēlēsim dažādas lomas, sekosim tādai vai šādai tendencei vai modelim? Uz pasaules nav divu vienādu cilvēku un katrs mēs esam unikāli, neatkārtojami, mums katram ir savi unikālie talanti, tie ir jāierauga un jāliek lietā. Tāpēc mēs aicinām apstāties un izbaudīt mirkli, priecājoties par dzīvi.

Apmēram 90 dalībnieki no visas Latvijas un ārzemēm, 8 runātavas, kurās vienlaicīgi notiks dažādas lekcijas, semināri, meistarklases, dažādas kustību nodarbības, privātas konsultācijas un neliels tirdziņš.

Šogad ir izveidojusies ļoti spēcīga un interesanta programma, kurā var atrast ko vērtīgu ik viens apmeklētājs - gan mazs, gan liels. Pašiem mazākajiem būs biodeja un antigravitācijas nodarbības, radošā meistardarbnīca. Lielajiem - gan lekcijas par dažādām tēmām, gan interesantas meistarklases, piemēram, kakao ceremonija, sena olu aprakstīšanas māksla, rotu darināšana, atsevišķā zonā notiks fiziskas nodarbības: ci-gun, taidzi, rumba, joga un kustību terapijas, masāžas un pirts procedūras, dažādas diagnostikas metodes, kā noteikt savu pašreizējo stāvokli. Interesenti varēs saņemt individuālas konsultācijas pie dažādu nozaru speciālistiem – astroloģijā, numeroloģijā, krāsu un aromterapijā u.c. Sestdienas vakarā būs īpašs uguns rituāls Ivo Puriņa vadībā, kino uz senās klēts sienas, miera mūzika. Svētdien, līdz ar saullēktu, līdz pat vēlai pēcpusdienai, turpināsies nodarbības.

Festivāla noslēgumā spēlēs un dziedās Madara un izskanē ikgadējā skaņu performance, kurā piedalīsies ik viens festivāla apmeklētājs ar saviem instrumentiem, to šogad vadīs Nila Īles studija.

Smalkāka informācija, programma un dalības noteikumi atrodami mājas lapā www.everti.lv.

Uz vietas būs iespējams iegādāties siltu ēdienu, nakšņošana savās teltīs.

Ierasties uz festivālu, kā arī doties prom var jebkurā mirklī.

Dalība nav iepriekš jāpiesaka, ieeja festivālā par ziedojumu papīra naudā, ienākot pa īpašajiem festivāla vārtiem.

Nākošajā gadā ir plānots veidot īpašu Ziemeļpolāro labirintu, tāpēc, ja ir vēlme, uzdāviniet no sevis vienu parastu laukakmeni apm. 15-30 cm diametrā, tādā veidā Jūs piedalīsies šī labirinta tapšanā.

Svinēsim dzīvi, lai apkārt pasaule kļūst laimīgāka! Festivāla sākums 10. augustā pl. 10.00.

Uz tikšanos!

Kontaktinformācija: 
www.everti.lv. Evertu Kristīnes tel. 26556452 e-pasts: vieglugaru@gmail.com
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
everti.docx199.22 KB
Reģions filtram: