Vallē notiks pavasara kauss spiningošanā tautas klasē

Datums: 
13. Aprīlis, 2019
Vieta: 
Valle
Nozare: 

Vallē notiks pavasara kauss spiningošanā tautas klasē

Popularizējot neolimpisko sporta veidu attīstību novadā, Vecumnieku novada Dome, kopā ar biedrībām “Carp Team Latvia” un „MB Carp Collection Latvia”, kā arī lauku tūrisma un atpūtas parku “Makšķernieku paradīze”, šī gada 13. aprīlī rīko ikgadējās sacensības spiningošanā tautas klasē.

Sacensībās piedalās makšķernieki bez sacensību pieredzes.

Bērni var piedalīties sacensībās līdz 16 gadu vecumam pieaugušo pavadībā.

Sacensības notiks Valles pagasta lauku tūrisma un atpūtas parka „Makšķernieku paradīze” ūdenskrātuvē. Šogad sacensību sākums ir plkst. 09:00, bet ierašanās no plkst. 08:00 līdz 08:40. No plkst. 14:00 cienasts un uzvarētāju apbalvošana. Darbosies kafejnīca “Sēdnīca” no Vecumniekiem.

Reģistrācija dalībai sacensībās:
- aizpildot anketu, kas pieejama http://www.makskerniekuparadize.lv/kontaktinformacija/registracija-dalib...
- reģistrējoties pie lauku tūrisma un atpūtas parka “Makšķernieku paradīze” dežuranta ( zvanot pa tālruni 26339599 vai personīgi ierodoties “Makšķernieku paradīzē” );
- sūtot pieteikumu uz e-pastu: burtukalps@inbox.lv
Reģistrējoties sacensībām OBLIGĀTI jānorāda dalībnieka vārds, uzvārds, tālruņa numurs un e-pasta adrese. Kā reģistrācijas apliecinājumu Jūs saņemsiet apstiprinājumu savā e-pastā. Ja esat reģistrējušies dalībai sacensībās, bet kādu iemeslu dēļ netiekat uz sacensībām, lūgums paziņot organizatoriem telefoniski!

Ūdenskrātuves specifikas dēļ, dalībnieku skaits ir ierobežots - maksimums 60 dalībnieki. Tiklīdz sasniegts maksimālais dalībnieku skaits, reģistrācija tiek pārtraukta un informācija ievietota Vecumnieku novada domes un lauku tūrisma un atpūtas parku “Makšķernieku paradīze” mājas lapās.

Dalības maksa – 5 eiro. Bērniem no 10 līdz 16 gadu vecumam ( uzrādot skolēnu vai personu apliecinošus dokumentus ) – 3 eiro.

Dalība bez maksas ir bērniem līdz 10 gadu vecumam, kā arī 1. grupas invalīdiem, uzrādot apliecības.

Kontaktinformācija: 
Agris Rāgs tālr: 22020640 e-pasts: agris.rags@vecumnieki.lv
Pielikums: 
Reģions filtram: