Vecumnieku novadā jauniešu mācības

Datums: 
3. Oktobris, 2018
Vieta: 
Bārbeles tautas nams
Nozare: 

Oktobrī Bārbeles pagasta tautas namā notiks Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) rīkotā jauniešu biznesa ideju konkursa «Laukiem būt!» mācības.
Idejām bagāti jaunieši un uzņēmēji no 18 līdz 40 gadu vecumam aicināti pieteikties pa tālruni 20267734 vai e-pastu kristaps.stallits@llkc.lv.
Nodarbību dienas Bārbeles tautas namā ieplānotas 3.,4., 9.-11.oktobrī. Mācības cikla dalībniekiem ir bez maksas. To mērķis ir iemācīt jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem, kā savu ideju ielikt biznesa plānā un pārliecinoši prezentēt, sagatavojot uzņēmējdarbības projektu.
Mācībās kopā ar lektoriem un LLKC konsultantiem jaunieši pētīs tirgu, konkurenci, aprēķinās iespējamo peļņu un zaudējumus, kā arī noteiks potenciālo ieguvumu no produkta vai pakalpojuma. Plānots izzināt grāmatvedību, uzņēmumu reģistrēšanu un mārketingu. Biznesa plānu konkursā varēs iegūt finansējumu uzņēmējdarbības sākšanai.
Mācības un konkursu «Laukiem būt!» LLKC organizē septīto gadu ar Valsts lauku tīkla un finanšu institūcijas ALTUM līdzdalību. Vairāk informācijas vietnē laukutikls.lv.
Uz tikšanos Bārbelē!

Kontaktinformācija: 
kristaps.stallits@llkc.lv Tel 20267734
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_jauniesu_macibam_2018.pdf182.5 KB
Reģions filtram: