Informatīvais seminārs "Atbalsta pasākumi Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna 2023.-2027. gadam ietvaros" Rēzeknē

Datums: 
18. Aprīlis, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Rēzeknes LLKC

Valsts Kopējās lauksaimniecības politikas tīkla pasākums.
18. aprīlī plkst.10:00 SIA “LLKC” Rēzeknes birojs rīko informatīvo semināru par jaunajiem atbalsta maksājumu saņemšanas nosacījumiem un veidiem Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna (KLP SP) ietvaros. Semināra norises vieta - Rēzeknē, Dārzu iela 7a.
Aicinājums visiem, kuri pavasarī vēlas pieteikties maksājumiem, nākt un klausīties. Informācija ir plaša, uzreiz ne līdz galam izprotama. Lai izvērtētu, uz kādiem atbalsta veidiem katra konkrēta saimniecība varēs pretendēt, uzmanīgi jāklausās, jālasa pieejamie materiāli. Nosacījumos veiktas arī izmaiņas, precizējumi.
Pielikumā skatāmi jautājumi, par kuriem seminārā stāstīs Lauku atbalsta dienesta Austrumlatgales RLP un SIA “LLKC” Rēzeknes biroja speciālisti.
Uz šo semināru klausītājus aicinām pieteikties, zvanot Sanitai Geduševai uz numuru 26524227 vai rakstot uz e-pastu: sanita.geduseva@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Sanita Geduševa, tālr.nr.26524227, sanita.geduseva@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_18.04.2023.pdf100.18 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: