Mācības “Laba lauksaimniecības prakse ūdens un augsnes resursu aizsardzībai (laukaugu sējumu struktūra, sabalansēta augu mēslošana)”.

Datums: 
21. Marts, 2022 līdz 24. Marts, 2022
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Jēkabpils KB

LLKC Jēkabpils birojs rīko bezmaksas mācības “Laba lauksaimniecības prakse ūdens un augsnes resursu aizsardzībai (laukaugu sējumu struktūra, sabalansēta augu mēslošana)”.
Mācības notiks tiešsaistē zoom 21., 23., 24.martā, sākums plkst 10:00

Lektori: Anita Putka, Jānis Kažotnieks, Andris Skudra, Aivars Jermušs, Sarmīte Rancāne, Ivars Kalnītis .
Mācību tēmas:
Lauksaimniecības darbības izraisītais piesārņojums, to ierobežošanas pasākumi, normatīvo aktu prasības. Laukaugu sējumu struktūra, augsnes agroķīmiskā izpēte. Kultūraugu mēslošanas un augu aizsardzības plānošana. Augu barības vielu bilance. Pasākumu plāna izstrāde ūdens un augsnes aizsardzībai no lauksaimniecības darbības izraisītā piesārņojuma saimniecībā: Minimālā augsnes apstrāde, Starpkultūras un uztvērējaugi, Zālaugi, Tauriņzieži. "Ūdens resursu apzināšana un izmantošanas plānošana. Meliorācijas sistēmas ražosanas uzņēmumu teritorijās un pagalmos. Platību laistīšana.

Iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot šo formu:
https://forms.gle/am5QZ8mfhHs6R1hL7

Kontaktinformācija: anita.putka@llkc.lv vai t. 26511269
Pieslēgšanās informācija tiks nosūtīta dienu pirms mācību sākuma uz norādīto e-pasta adresi.

Mācības tiek nodrošinātas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi” ietvaros, LAD Līguma nr. LAD131118/P44. Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.
Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio, video ierakstu veikšana.

Kontaktinformācija: 
Anita Putka t.26511269 anita.putka@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma-mac_30m.doc171.5 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: