Tikšanās ar zemkopības ministru Kandavā

Datums: 
16. Jūnijs, 2022
Vieta: 
Kandavas lauksaimniecības tehnikums

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” un biedrība “Gaļas liellopu audzētāju biedrība” sadarbībā ar Kandavas Lauksaimniecības tehnikumu aicina Kurzemes zemniekus un lauku iedzīvotājus uz tikšanos ar zemkopības ministru Kasparu Gerhardu š.g. 16.jūnijā plkst. 11.00 Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma zālē (Valteru iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV-3120).

Tikšanās laikā zemkopības ministrs un Zemkopības ministrijas pārstāvji iepazīstinās ar Latvijas priekšlikumiem Kopējai lauksaimniecības politikai (KLP) no 2023.gada un to, kādus Latvijas laukus nākotnē redz ministrija, kā jaunie pasākumi vides un klimata mērķu izpildei ietekmēs lauksaimnieku darbu, kā arī pārrunās aktualitātes lauksaimniecības nozarē.

Tikšanās noslēgumā plānota diskusija ar zemkopības ministru par lauku apdzīvotības saglabāšanu un veicināšanu.

Dalībai aicinām pieteikties līdz 13.jūnijam, reģistrējoties šeit: https://forms.gle/XXxK32wfvphJeCR26  vai rakstot uz e-pastu: info@lzf.lv; info@glab.lv

Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos.

Biedrība „Latvijas Zemnieku federācija” ir izveidota 1990. gadā (reģistrēta 1993.gadā) un šobrīd pārstāv vairāk nekā 7000 ražojošus dažādu nozaru lauksaimniekus visā Latvijā. Latvijas Zemnieku federācijā aktīvi darbojas 9 reģionālās lauksaimnieku apvienības (biedrības), 5 nacionālās lauksaimniecības nozaru organizācijas, 1 lauku pašvaldība, 153 individuālie biedri un 3 reģionālās lauksaimnieku kopas

Biedrība “Gaļas liellopu audzētāju biedrība” kopumā apvieno ap 240 gaļas liellopu audzētājus. GLAB var iestāties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura nodarbojas ar gaļas liellopu audzēšanu. Biedrība nodarbojas ar gaļas liellopu audzētāju interešu pārstāvēšanu, nozares popularizēšanu, biedru informēšanu par aktualitātēm nozarē, kā arī sadarbībā ar dažādiem ar lauksaimniecību saistītiem uzņēmumiem piedāvā īpašus piedāvājumus biedriem.

Kontaktinformācija: 
info@lzf.lv
Reģions filtram: