Gāzbetona ķirbju veidošanas darbnīca

Datums: 
20. Oktobris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Naujene

20. oktobrī plkst. 18.00 Naujenes kultūras centrā amatu meistara Valda Grebeža vadībā veidosim rudens vēstnešus – ķirbīšus! Ja vēlies savās mājās ķirbīti, kas priecēs ne tikai rudens periodā, bet visa gada garumā, piezvani mums pa tālruni 65474268, vai uzraksti uz e-pastu: naujene_kc@inbox.lv, lai rezervētu sev vai savam draugam vienu no pieejamajām ķirbīšu sagatavēm. Pieteikšanās līdz 15. oktobrim, vietu skaits ierobežots!

SVARĪGI! Radošā darbnīca notiks “dzeltenā pasākuma” režīmā – apmeklēt darbnīcu varēs:

-vakcinēti, Covid-19 pārslimojuši, ar negatīvu Covid-19 testu, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu un personas apliecinošu dokumentu (no vakcinācijas saņemšanas pagājušas 14 dienas, neieskaitot vakcinācijas dienu),

-bērni līdz 12 gadu vecumam bez Covid-19 sertifikāta,

-bērni no 12 gadu vecuma, uzrādot derīgu Covid-19 testēšanas sertifikātu vai laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu,

-lietojot sejas maskas (izņemot bērnus līdz 7 gadu vecumam), atrodoties personalizētās sēdvietās un ievērojot 2m distanci (izņemot 1 mājsaimniecības locekļus).

Informējam, ka darbnīcas laikā var tikt veikta filmēšana un/vai fotografēšana no darbnīcas rīkotāja un/vai citu tam pilnvaroto personu puses. Apmeklējot darbnīcu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un/vai filmēts un, ka iegūtais materiāls var tikt publicēts!

Naujenes kultūras centrs,

Muzeja iela 6, Lociki

www.facebook.com/NAUJENESKC

Kontaktinformācija: 
Tālrunis uzziņām 654 74268
Reģions filtram: