"Attīstām un attīstāmies"

Datums: 
1. Jūlijs, 2021 līdz 20. Septembris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Kalkūnes pagasts

Projekts “Attīstām un attīstāmies”
30. jūnijs, 2021

Jauniešu projekta “Attīstām un attīstāmies” mērķis ir attīstīt un pilnveidot jauniešu prasmes kokapstrādē, iesaistīt jauniešus sava pagasta teritorijas labiekārtošanā un veicināt jauniešu iesaisti neformālās izglītības aktivitātēs. Projekta laikā projekta dalībnieki veidos dažāda veida āra spēles no koka – attīstošās, pāru, komandas, individuālās, lielformāta. Šīs spēles projekta noslēgumā tiks dāvinātas Kalkūnes pagasta bērniem, un būs publiski pieejamas bērnu rotaļu laukumos, īpaši tām uzstādītajos rotaļu skapīšos. Projekts tiek īstenots no 01.07. un ilgs līdz 20.09. Projektā var piedalīties ikviens Kalkūnes pagasta jaunietis vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Lai piedalītos projektā lūdzam sazināties ar mums pa e-pastu natalija.polovaja@kalkuni.lv vai zvanot 271 22 115. Dalība projektā ir bezmaksas. Visas nodarbības tiek plānots īstenot Kalkūnes pagasta jauniešu centra teritorijā Jubilejas ielā 2. Projekta aktivitātes tiks filmētas un fotografētas.

Kalkūnes pagasta jaunieši aicina – piedalies projektā, iegūsti jaunus draugus, pavadi savu vasaras brīvlaiku lietderīgi, iegūsti jaunas zināšanas un prasmes un forši pavadi savu brīvlaiku ar mums!

Projekts “Attīstām un attīstāmies” tiek īstenots ar Daugavpils novada domes jauniešu iniciatīvu projektu konkursa “Attīsti sevi” finansējumu.

Kontaktinformācija: 
natalija.polovaja@kalkuni.lv, tālr. nr. 271 22 115
Reģions filtram: