19.06.2021. Gulbenē Zaļais tirdziņš Līgo svētku noskaņās

Datums: 
19. Jūnijs, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Gulbene

Gulbenē 19.jūnijā no pulksten 9.00 līdz 13.00 ikviens, kas vēlas pirkt un pārdot, būs gaidīts Zaļajā tirdziņā Gulbenē, kas šajā reizē norisināsies Līgosvētku noskaņās.

Novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” informē, ka tirdzniecība tiks organizēta tāpat kā līdz šim trīs vietās pilsētā:

Ābeļu ielā 2, iepretim novada pašvaldības administrācijas ēkai, varēs iegādāties māražotāju gatavotos gardumus un pārtikas preces, ko sarūpēt svētku galdam;

Gulbenes kultūras centra iekšpagalmā būs nopērkami amatnieku un rokdarbnieku izstrādājumi, ko uzdāvināt arī kādai Līgai vai Jānim;

stāvlaukumā Ozolu ielā 12 tiks piedāvāti dažādi stādi, puķes, augļu koki un krūmi, košumkrūmi, ar ko papildināt savu dārzu.

Ņemot vērā, ka joprojām aktuāli ir distancēšanās ierobežojumi, vietu skaits būs ierobežots, tādēļ tirgotājiem ir obligāti jāpiesakās pa tālruni 20277265 vai e-pastu “turists@gulbene.lv” līdz 17.jūnija plkst. 17.00. Bez iepriekšējas pieteikšanās tirgoties tirdziņā – aizliegts!

Ikviens tirgus dalībnieks un apmeklētājs aicināts obligāti ievērot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības - gan tirgotājiem, gan apmeklētājiem obligāti jālieto mutes un deguna aizsegi, jāievēro 2 metru distance, jādezinficē rokas.

Sabiedrisko kārtību, sociālās distancēšanās pasākumu ievērošanu un sejas masku lietošanu koordinēs Gulbenes novada pašvaldības policija.

Kontaktinformācija: 
Sīkāka info pa tel: 20277265 vai e-pastu “turists@gulbene.lv
Reģions filtram: