31.03.23.|Ventspilī| klātienes pasākums “Digitālo prasmju pielietošana uzņēmējdarbības attīstībā”

Datums: 
31. Marts, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils

Europe Direct centrs (ED Ventspils) un Ventspils Biznesa atbalsta centrs (BAC) aicina uz bezmaksas pasākumu “Digitālo prasmju pielietošana uzņēmējdarbības attīstībā”, kas norisināsies šā gada 31. martā plkst. 11.00 Ventspils bibliotēkas 2. stāva pasākumu zālē, Akmeņu ielā 2.

Digitālās prasmes mūsdienās ir kļuvušas par būtisku uzņēmējdarbību veicinošu faktoru. Tās palīdz efektīvi izmantot digitālās tehnoloģijas un digitālos rīkus, lai ātrāk komunicētu ar uzņēmuma klientiem un sadarbības partneriem, racionalizētu uzņēmuma darbības un procesus, samazinātu izmaksas, radītu augstas pievienotās vērtības produktus vai pakalpojumus un paaugstinātu uzņēmuma konkurētspēju tirgū.

Digitālā transformācija – digitālos risinājumos balstītas pārmaiņas uzņēmējdarbības vidē – veicina uzņēmuma izaugsmi, inovāciju un konkurētspēju. Uzlabot digitālās prasmes un atbildīgi lietot digitālās tehnoloģijas ir svarīgi visiem uzņēmumā strādājošajiem. Par darbinieku digitālo prasmju attīstības motivētājiem un virzītājiem jākļūst uzņēmējiem. Attīstot un pilnveidojot digitālās kompetences, darbinieki paaugstinās ne tikai savu, bet arī uzņēmuma konkurētspēju un spēs sniegt lielāku ieguldījumu uzņēmuma ilgtspējīgā attīstībā.

Pasākumā uzstāsies un dziļāku ieskatu par digitālo prasmju izmantošanu uzņēmējdarbībā sniegs:
Sabīne Dzirkale, cilvēkresursu eksperte, IT;
Linda Kēnigsvalde, mobilo lietotņu izstrādātāja un e-pasta mārketinga speciāliste;
Reins Grants, mārketinga un zīmolvedības konsultants.

Pieredzē par uzņēmējdarbības uzsākšanu un īstenošanu dalīsies aktieris un uzņēmējs Gatis Gāga, IK Mežloki, zīmola “Gāgas āboli” izveidotājs.

Pasākuma galvenās tēmas:
• Mobilo aplikāciju loma uzņēmējdarbības attīstībā, to izstrādes un izmantošanas iespējas;
• E-pasta mārketinga rīki un to sniegtās iespējas uzņēmējdarbības attīstībā;
• Digitālo inovāciju ekosistēma;
• Digitāli paņēmieni attālinātu tirgu izprašanai un iekarošanai;
• Interneta rīku izmantošanas iespējas, lai atšķirtos no esošajiem tirgus spēlētājiem un aizsniegtu potenciālos pircējus.
Klātienes pasākuma norises vieta – Ventspils bibliotēkas 2. stāva zālē, Akmeņu ielā 2, Ventspilī.
Pasākumu organizē Europe Direct Ventspils sadarbībā ar Ventspils Biznesa atbalsta centru. ED Ventspils darbību finansē Eiropas Komisija.

Kontaktinformācija: 
Ventspils Biznesa Atbalsta centrs, ventspilsbac@gmail.com
Reģions filtram: