Interaktīvā programma jauniešiem „Tu vari vairāk” Preiļos

Datums: 
15. Maijs, 2015
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Preiļu konsultāciju biroja zāle

Hei, esi aktīvs? Vecumā no 18-30 gadiem? Vai domā par savas uzņēmējdarbības uzsākšanu laukos, bet nezini, kādā jomā? Vēlies iegūt jaunas zināšanas un draugus? Tā ir iespēja Tev!!!
SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" Preiļu nodaļa aicina jauniešus mācīties uzņēmējdarbību.
15.05.2015. Preiļos, SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Preiļu konsultāciju biroja zālē (Raiņa bulvāris 21b) plkst. 11:00-14:15 notiks informatīvā diena, kuras ietvaros jaunieši uzzinās par:
• mācību programmas norisi;
• uzņēmējdarbības veicināšanu Preiļu novadā;
• konkursa „Laukiem būt” dalībnieku – Dainas Elksnes un Silvestra Brūvera veiksmes stāstus;
• uzņēmējas ieteikumi idejas attīstībai;
Informatīvās dienas noslēgumā jauniešiem būs iespēja aizpildīt anketu, apstiprinot savu dalību mācībās. Mācības ir bezmaksas!

Apmācību mērķis ir veicināt jauniešu interesi par uzņēmējdarbību, iesaistīšanos sabiedriskajā dzīvē un attīstīt uzņēmējdarbībā nepieciešamās kompetences.
Mācībās jauniešiem būs iespēja uzzināt, kā veidot un attīstīt savu biznesa ideju, biznesa plāna izstrādes priekšnoteikumus, finansējuma piesaistes iespējas un sava reģiona uzņēmēju pieredzi uzņēmējdarbībā.
Mācības ilgs piecas dienas, pēc kurām dalībnieki aizstāvēs savas biznesa idejas rīcības plānu un saņems sertifikātu. Iegūstot sertifikātu, jauniešiem būs iespēja sadarbojoties ar LLKC Preiļu nodaļas speciālistiem, izstrādāt biznesa plānu un piedalīties konkursā „Laukiem būt!”, kurā ir vērtīgs naudas balvu fonds!
Sīkāka informācija un pieteikšanās pie LLKC Preiļu nodaļas uzņēmējdarbības konsultantes Jolantas Augšpūles, jolanta.augspule@llkc.lv vai 26788681

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
uzaicinajums_jauniesiem.docx166.98 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: