20.07.2021.| Saimniecību apmeklējuma brauciens "Saimniekošanas dažādošana: lauku vides tūrisma saimniecību attīstība - vietējās produkcijas noieta veicināšana, mārketinga projektu veidošana, tūrisma produkta prezentāciju organizēšana"

Datums: 
20. Jūlijs, 2021
Vieta: 
Bērzu iela 7 Aizkraukles KB Aizkraukle Aizkraukles novads

20.07.2021. Aizkraukles konsultāciju birojs rīko saimniecību apmeklējuma braucienu, par tēmu "Saimniekošanas dažādošana: lauku vides tūrisma saimniecību attīstība - vietējās produkcijas noieta veicināšana, mārketinga projektu veidošana, tūrisma produkta prezentāciju organizēšana".
Braucienā plānots apmeklēt:
* zāļu sievas Zeltītes Kavieres saimniecību "Silkalni", kur būs iespējams iepazīties ar visdažādākajiem pļavās, tīrumos un dārzos, mežos un purvos, pagalmos un puķudobēs augošiem ārstniecības augiem, kā arī to pielietojumu veselības uzturēšanā. Apmeklējuma laikā saimniece iepazīstina ar ārstniecības augiem, to audzēšanas, vākšanas, kaltēšanas un tēju maisījumu, sīrupu, izvilkumu gatavošanas noslēpumiem, ar iespēju degustēt un iegādāties ārstniecības augu tējas. Saimnieks interesentiem parāda un pastāsta par dabas enerģijām - āderēm un akmeņu spēku.
* “Adzelviešu” mājām ir sena vēsture. Saimniecība lielā platībā audzē kaņepes, no kuru sēklām ražo kaņepju sviestu, aizdaru un eļļu. Saimniecības klētī eksponēti seni kaņepju apstrādes instrumenti. Apmeklētājiem būs iespēja degustēts kaņepju sviestu un citus labumus.
* Raiskumietis ir tradīcijām bagāta labumu darītava, kurā pēc labākajām sentēvu metodēm un augstākajiem kvalitātes standartiem, ar mīlestību tiek brūvēts alus, malkas krāsnī cepta maize un kūpināti gardi vietējie gaļas produkti. Protams, visus labumus būs iespējams nogaršot turpat uz vietas degustācijās.

Dalībnieku skaits ierobežots!
Pieteikšanās OBLIGĀTA!!!

Brauciens ar līdzfinansējumu - 24.20 EUR (ar PVN) no personas

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Kontaktinformācija: 
Madara Vēvere, tālr. 22431941, madara.vevere@llkc.lv; Valentīna Beča, tālr. 26158775, valentina.beca@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
llkc19ai07-l.doc224 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: