Rēzekne | Novada dienas 2020

Datums: 
11. Jūlijs, 2020 līdz 19. Jūlijs, 2020
Reģions: 

Kā ik vasaru, tā arī šogad, pašā vasaras viducī Rēzeknes novads saviem iedzīvotājiem un ciemiņiem dāvina aizraujošu, sportisku ģimenisku pasākumu klāstu – Rēzeknes novada dienas. Tā kā šogad šajā neparastajā laikā svētku svinēšana vienkopus nevar notikt lielākam apmeklētāju skaitam, tad pasākumi nedēļas garumā no 11. jūlija līdz 19. jūlijam notiek katrā Rēzeknes novada pagasta teritorijā. Informācija Rēzeknes novada mājaslapā www.rezeknesnovads.lv.

Rēzeknes novada pašvaldība Rēzeknes Novada dienu ietvaros 17. jūlijā rīko Rēzeknes novada apskriešanas svētkus KOPĪBAS SKRĒJIENS.

17. jūlijā plkst.7.00 starts Ūdens tūrisma centrā Bāka, finišs plkst. 21.00 Mākoņkalnā.

Katra Rēzeknes novada pagasta līdzdalība paredzēta atbilstoši skrējiena grafikam, laikam un skrējiena posmu sadalījuma nodrošinājumam. Skrējiens notiek divos maršrutos apkārt Rēzeknes novadam. Tādējādi izskrienot no viena punkta Bākā un nobeidzot skrējienu Mākoņkalnā, mēs apliecinām, ka esam apskrējuši mūsu svētkos savu dzimto novadu!

Sākot no 17. jūlija Rēzeknes novada pašvaldības ēkā būs skatāma foto izstāde “Lepnums, prieks un laime Rēzeknes novadā”. 25 fotobildēs tika iemūžināti Rēzeknes novada pagastu skaistākie dabas un infrastruktūras objekti, īpašas vietas un cilvēki ar ko pagasti lepojas. Foto autors Aleksandrs Lebeds.

Plašajā pasākuma programmā savām interesēm atbilstošas aktivitātes atradīs ikviens.

Kontaktinformācija: 
Kultūras nodaļas vadītāja Ināra Pleikšne
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
novada-dienas_5.docx.pdf708.46 KB
Reģions filtram: