Aizkraukle | "Uzņēmēju dienas 2018"

Datums: 
16. Marts, 2018 līdz 17. Marts, 2018
Vieta: 
Aizkraukles arodvidusskola Jaunceltnes 21 Aizkraukle Aizkraukles pilsēta LV-5101
Nozare: 

Labdien!

Aizkraukles novada pašvaldība aicina Jūs uz "Uzņēmēju dienām 2018" Aizkrauklē, 16. un 17. martā!

Divās dienās Uzņēmēju dienu apmeklētāji un dalībnieki tiek aicināti uz pasākumiem, kas notiks Aizkraukles Profesionālās vidusskolas un Sporta centra telpās.
To mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar uzņēmēju un amatnieku ražoto produkciju un sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī veicināt informācijas apmaiņu uzņēmējdarbības vidē un tūrisma, izglītības un sabiedrisko aktivitāšu jomā.

​16. martā, Aizkraukles Profesionālajā vidusskolā, notiks BIZNESA FORUMS ar devīzi "Uzņēmējs, Sadarbība, Izaugsme", kura ietvaros būs uzņēmēju veiksmes stāti, seminārs par jaunākajām IT tehnoloģijām, platformas un kontaktbiržas meistarklase.

Plašāka informācija par Biznesa forumu pieejama Aizkraukles novada pašvaldības mājaslapā http://www.aizkraukle.lv/lv/2018/01/10/gatavojamies-uznemeju-dienam-marta/

​Otrajā dienā, 17. martā, Aizkraukles Sporta centrā, no pulksten 8.00 līdz 14.00 notiks jau tradicionālā “Izstāde - gadatirgus 2018", kurā aicināti piedalīties uzņēmēji, amatnieki, lauksaimnieki, NVO, Tūrisma informācijas centri, skolēnu mācību uzņēmumi un pašvaldības no visas Latvijas. Dienas gaitā dalībnieki aicināti prezentēt savus produktus un pakalpojumus, sniegt konsultācijas, organizēt konkursus, loterijas, degustācijas un produkcijas tirdzniecību.

Izstāde - gadatirgus ir vieta, kur notiek pieredzes apmaiņa un jaunu kontaktu dibināšana. Atraktīvāko stendu īpašnieki tiek apbalvoti ar specbalvām.
Pielikumā atradīsiet "Uzņēmēju dienu 2018" nolikumu un "Izstāde - gadatirgus" dalībnieku pieteikuma anketu.

Pieteikšanās līdz 2018.gada 20.februārim, nosūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pasta adresi dome@aizkraukle.lv
Apstiprinājums par pieteikuma saņemšanu tiks nosūtīts uz to e-pasta adresi, kas norādīta Pretendenta ​pieteikuma veidlapā.

Pretendentam jāiesūta pilnībā un precīzi, korekti aizpildīta pieteikuma veidlapa.

Viens Pretendents var pieteikties arī uz vairākām tirdzniecības vietām. Šogad tirdzniecības vietas tiks nodrošinātas bez maksas.

Organizatora kontaktpersona darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00: Ieva Erdmane, tālr. 27717311​

Kontaktinformācija: 
Ieva Erdmane, tālr. 27717311​; dome@aizkraukle.lv
Pielikums: 
Reģions filtram: