Baltijas un Latvijas čempionāts ūdens motocikliem

Datums: 
26. Jūlijs, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Balvi

Sestdien, 26.jūlijā, Balvu ezerā pirmo reizi Latgales reģionā un Balvu novadā norisināsies Baltijas un Latvijas čempionāts ūdens motocikliem.
Šogad Baltijas un Latvijas čempionātā ūdens motocikliem pieteikušās vairāk kā 30 ekipāžas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Polijas. Pirmo reizi arī Balvu ezera ūdeņus kuls un skatītājus priecēs Jet-Ski frīstaila meistars Aldis Ķirts (Rīga).

Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā Balvos norisinājās Latvijas čempionāta ūdens motocikliem 3.posms, kurā arī piedalījās sportisti ne tikai no Latvijas, bet arī Igaunijas, Krievijas un Polijas. Braucēju vidū bija arī pasaules junioru čempions Anatolijs Voičevs no Kaļiņingradas.

Šogad sacensībās plāno piedalīties arī pagājušā gada publikas favorīts Jānis Burka no Rugāju novada, Lazdukalna pagasta un balvenietis Viktors Paršinovs, kurš iepriekšējā gadā aizvadīja savas pirmās sacensības.

Baltijas ūdens čempionātu ūdens motocikliem organizē Balvu Sporta centrs sadarbībā ar Latvijas Ūdensmotociklu sporta asociāciju.

Čempionātu atbalsta Balvu novada pašvaldība, biedrība "Bastions Balvi" un SIA AMATI.
Kontaktinformācija:
Balvu novada Tūrisma informācijas centrs
Brīvības iela 46, Balvi, LV 4501
+371 64522597, +371 29272948
turisms@balvi.lv