17.03.2023 | Biedrība "Liepājas rajona partnerība" piedāvā bezmaksas semināru “Laika plānošanas metodes un digitālie rīki laika plānošanai” (vada: Kristīne Tjarve, tiešsaistē)

Datums: 
17. Marts, 2023
Vieta: 
Biedrība “Liepājas rajona partnerība”

Biedrība "Liepājas rajona partnerība" aicina pieteikties bezmaksas semināram “Laika plānošanas metodes un digitālie rīki laika plānošanai” Dienvidkurzemes novada un Liepājas pilsētas iedzīvotājus – biedrību pārstāvjiem projektu īstenotājiem, uzņēmējiem.

Seminārs notiks 2023. gada 17. martā no pulksten 15.00 līdz 17.00, Zoom platformā.

Dalība seminārā ir bezmaksas, vietu skaits ir ierobežots!

Semināru “Laika plānošanas metodes un digitālie rīki laika plānošanai” vadīs Kristīne Tjarve, izglītības zinātņu maģistre, komunikācijas nozares praktiķe ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi dažādās nozarēs, uzņēmuma “C SMART” vadītāja. Vairāku Latvijas izglītības iestāžu mācībspēks. Kristīne ir pārliecināta, ka mūžizglītībai ir liela vērtība, tādēļ nepārtraukti pilnveido savas zināšanas un prasmes un labprāt ar lielu degsmi dalās pieredzē ar citiem.

Semināra mērķis: iepazīstinātu ar populārākajām laika plānošanas metodēm un digitālajiem rīkiem ikdienas darbu plānošanai. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar dažādām metodēm:
* Eizenhauera matrica;
* 1-2-3 metode;
* 90/90/1 metode;
* Pareto metode;
* dzīves līdzsvara aplis.

Būs iespēja iepazīties ar populārākajiem laika zagļiem, kā arī dažādiem digitālajiem rīkiem sava un komandas darba organizēšanai, piemēram, platformām Trello, Asana, Clickup, u.c.

Reģistrācijas anketa ir atrodama te ->
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvWdVmwCLdHEF3IYJwUwouYirAbtRY...

Dienu pirms semināra Jums tiks nosūtīts piekļuves links zoom platformai!

www.lrpartneriba.lv
info@lrpartneriba.lv
t. 26595623

Kontaktinformācija: 
www.lrpartneriba.lv, e-pasts: info@lrpartneriba.lv, tālr.: 26595623
Reģions filtram: