LIAA biznesa inkubatori piesaka jaunu dalībnieku uzņemšanu

Datums: 
1. Marts, 2023 līdz 20. Marts, 2023

Ar saukli “Tava komanda startam” Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo 2023. gada pavasara uzņemšanu pirmsinkubācijas programmā. No 1. līdz 20. martam sešu mēnešu apmācību programmā kopumā tiks uzņemti 250 biznesa ideju autori.
28. februārī plkst. 15.00 aicinām interesentus uz LIAA Madonas biznesa inkubatora atbalsta vienību Gulbenē, kas atrodas Rīgas ielā 47 (2. stāvā), lai uzzinātu vairāk par pirmsinkubācijas programmu, tiktos ar programmas absolventiem, kā arī lai uzdotu sev interesējošos jautājumus un satiktos ar citiem uzņēmīgiem cilvēkiem.
Pieteikties pirmsinkubācijas programmai varēs no 1. līdz 20. martam, iesniedzot pieteikumu vienotajā valsts platformā biznesa attīstībai www.business.gov.lv.
Visi interesenti, kas vēlas apgūt uzņēmējdarbības pamatus bez maksas un spert pirmos soļus sava biznesa attīstībā, tiek aicināti uz individuālajām konsultācijām ar pirmsinkubācijas programmas vadītāju Līgu Zvirgzdiņu, lai iepazītos ar programmas norisi un saņemtu informatīvu atbalstu pieteikuma aizpildīšanai. Pieteikties uz konsultāciju var, rakstot liga.zvirgzdina@liaa.gov.lv vai zvanot +371 26364580.

LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. LIAA biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts "Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators".

Vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem: https://www.liaa.gov.lv/lv/biznesa-inkubatori/par-projektu

Par pirmsinkubācijas programmu: https://youtu.be/sfsxK-CVCJQ

Kontaktinformācija: 
liga.zvirgzdina@liaa.gov.lv, +371 26364580
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
lv-karte-krasains-1.png698.91 KB
Reģions filtram: