26.08.2021, LLKC Liepāja | Saimniecību apmeklējums uz krūmmelleņu, hortenziju, smiltsērkšķu un vīnogu audzēšanas saimniecībām

Datums: 
26. Augusts, 2021
Vieta: 
LLKC Liepāja

2021. gada 26. augustā LLKC Liepājas birojs piedāvā vienas dienas pieredzes apmaiņas braucienu “Augkopības produkciju ražojošo saimniecību konkurētspējas palielināšana, inovatīvu metožu pielietošana”.

Brauciena laikā apmeklēsim četras lieliskas saimniecības Jelgavas un Tērvetes novadā:
@ SIA “Arosa-R” (www.mellenes.lv / Jelgavas novads) - krūmmelleņu audzēšana, kopšana un realizācija un stādījumu apskate.
@ Ilmāra Zirņa Hortenziju dārzs (www.facebook.com/izhortenzijas / Jelgava) - hortenziju audzēšana, mēslošana, kopšana un dārza apskate.
@ SIA “Zeltlejas” (https://www.zelt.bio / Jelgavas novads) - smiltsērkšķu audzēšana, mēslošana, kopšana un dārza apskate.
@ Edgara Zihmaņa Vīnogu dārzs (www.vinogudarzs.lv / Tērvetes novads) - vīnogu audzēšana, mēslošana, kopšana un dārza apskate, dažādu vīnogu šķirņu degustācija.

Izbraukšana noteiktā dienā ap plkst. 6.30 no Liepājas. Pa ceļam varam sarunāt arī citu iekāpšanas vietu.
Atgriešanās tajā pašā dienā vakarpusē ap plkst. 20.00-21.00.

Līdzmaksājums - EUR 24,00 (t.sk.PVN).

!!! Dalībniekam jāapliecina iesaiste lauksaimniecības vai mežsaimniecības jomā (īpašums, noma, radniecība, darba attiecības u.c.).

Vietu skaits ierobežots. Lūdzam pieteikties laikus.

Pieteikuma anketa saitē - https://forms.gle/eMNpN9mqySMrg4ZD7

Pēc pieteikuma saņemšanas, ar katru personiski sazināsimies un apstiprināsim dalības iespēju.

Pieteikties un iegūt papildus informāciju var personiski sazinoties ar Aivu Kasparoviču (tālr. 26263682, e-pasts: aiva.kasparovica@llkc.lv).

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.
LAP 2014.-2020. apakšpasākums “Saimniecību un mežu apmeklējumu nodrošināšana ”, LAD Līguma nr. LAD011018/P43.
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests

Aicinām ievērot pandēmijas Covid19 drošības pasākumus - esam atbildīgi pret sevi un citiem.

TUVĀKĀ LAIKĀ PLĀNOJAM:
@ 07.09.2021, LLKC Liepāja | Saimniecību apmeklējums uz mežrožu, augļu, ogu, dārzeņu, mārrutku un piparu audzēšanas un pārstrādes saimniecībām - http://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/notikumi/2021-09-07-000000/0...

Kontaktinformācija: 
Aiva Kasparoviča (tālr. 26263682, e-pasts: aiva.kasparovica@llkc.lv)
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: