Kas sagaida uzņēmējus 2015. gadā? Ģeopolitiskās un nacionālās intereses Latvijas un Krievijas attiecībās

Datums: 
16. Decembris, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Konferenču centrs Citadele

Konference - diskusija - online translācija www.diena.lv Ģeopolitiskās un nacionālās intereses Latvijas un Krievijas attiecībās. Kas sagaida uzņēmējus 2015. gadā?

Norises vieta un laiks: Rīga, 2014. gada 16. decembris, Konferenču centrs Citadele, Republikas laukums 2a

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar nozaru līderiem rīko konferenci - diskusiju, lai kopīgi diskutētu par ģeopolitisko un ekonomisko procesu virzību un tālākajiem soļiem nākošajā gadā.

Valsts ilgtspējas pamatā ir tās spēja nodrošināt labklājību saviem iedzīvotājiem, kas veicina gan tālākas izaugsmes iespējas, gan sociālo mieru valstī. Labklājības pamatā savukārt ir tādu apstākļu nodrošināšana uzņēmējdarbībai, kas veicina nodarbinātību, jaunu produktu un pakalpojumu attīstību, jaunu eksporta tirgu apguvi u.c.

2014. gads daudzu nozaru uzņēmējiem Latvijā ir bijis izaicinājumiem bagāts un licis gan izvērtēt savu līdzšinējo darbības spektru un ģeogrāfiju, gan daudziem no viņiem – nepastarpināti iepazīties ar to, kādu atbalstu valsts ir gatava un var sniegt uzņēmējiem krīzes situācijās.

Secinājumus ir izdarījuši gan tie, kurus skārušas starptautiskās ekonomiskās sankcijas un kuriem nācies pieņemt smagus lēmumus, gan arī tie, kurus tās neskar, taču liek savlaicīgi pārdomāt tālāko darbību.

Ņemot vērā, ka ģeopolitiskā situācija pasaulē un mūsu reģionā vēl arvien ir sarežģīta, uzņēmēji ar bažām raugās uz 2015. gadu un to, ar ko rēķināties turpmāk, kā arī – kādu atbalstu ir gatava nodrošināt valsts.

Konferences programma http://konferences.db.lv/events/geopolitiskas-speles-2015-gada-2/

Apmeklējums BEZMAKSAS, iepriekš reģistrējoties

Plašāka informācija

Dace Rempe, 26476977, dace.rempe@db.lv

Reģions filtram: