Interaktīvā programma jauniešiem "Tu vari vairāk!" informatīvā diena

Datums: 
9. Jūlijs, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Balvi

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Balvu nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla aktivitātē „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”. Aktivitātes mērķis – lauku jauniešu aktivizēšana, iesaistīšana lauku uzņēmējdarbībā un sabiedriskajā dzīvē. Pasākuma ietvaros jaunieši tiks apmācīti apzināt biznesa ideju, to analizēt, izstrādāt attīstības plānu, kā arī tiks informēti par iespējām piesaistīt ES Lauku attīstības plāna finansējumu.
Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kuri vēlas mācīties un uzsākt vai attīstīt savu uzņēmējdarbību laukos, kā arī darboties lauku attīstībā, īstenojot savas idejas.
Pasākums norisināsies vairākos posmos: informatīvā diena, piecas mācību dienas, individuālā sadarbība un konkurss „Laukiem būt!” ar naudas balvām. Pēc rīcības plāna izstrādāšanas jaunietis saņem sertifikātu par programmas apgūšanu.
Jaunieši tiek aicināti 9.jūlijā plkst. 11.00 Brīvības ielā 46a, 2.stāvā zālē, Balvos, Balvu novadā uz informatīvo dienu, kura noslēgsies ar dalībnieku pieteikšanos mācībām.
Jauniešiem dalība pasākumā ir bez maksas.
Pieteikties līdz 8.jūlijam: Liene Ivanova, mob. tel. 29103683;
e–pasts liene.ivanova@llkc.lv

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
info_diena_programma_public.doc71 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls