Konkurss “Aizkraukles novada sakoptākā sēta 2016”

Datums: 
1. Jūlijs, 2016 līdz 31. Augusts, 2016
Vieta: 
Aizkraukles novada pašvaldība Lāčplēša iela 1A Aizkraukle Aizkraukles novads
Nozare: 

Gatavojoties Aizkraukles pilsētas 50 gadu jubilejai un Latvijas valsts simtgadei, veicinot sakoptu un labiekārtotu vidi Aizkraukles novadā, aicinām pieteikt pretendentus konkursam “Aizkraukles novada sakoptākā sēta”. Nominācijā – “Sakoptākā Lauku sēta” tiek pieteikti lauku īpašumi Aizkraukles novadā, nominācijā –“Sakoptākā individuālā māja” tiek pieteiktas individuālās mājas pilsētā un pagasta teritorijā. Iespējams pieteikt sakoptus īpašumus arī nominācijās “Sakoptākā vasarnīca” un “Sakoptākā uzņēmuma vide” Konkursam pieteikt objektus aicināti īpašumu saimnieki vai citas personas, pieteikumu saskaņojis ar īpašnieku.
Pieteikumus lūdzam iesniegt līdz 2016. gada 1. augustam. pašvaldības darba laikā kancelejā vai sūtot uz e-pastu: dome@aizkraukle.lv
Objektu vērtēšana notiks no 1. līdz 31.augustam, laiku saskaņojot ar konkursa dalībnieku.
Nominācijā “Ziedošākais gaisa dārzs” pretendentam nav jāpiesakās. Daudzzīvokļu māju balkoni tiks vērtēti laika posmā no 1. jūlija līdz 31. augustam;
Nominācijā “Lieliskākais svētku noformējums” tiks vērtēts veikalu skatlogu, ēku fasāžu, kā arī uzņēmumu apkārtnes noformējums svētkos. Vērtēšana šajā kategorijā notiks laika posmā no 2016. gada 11. līdz 18. novembrim un no 20. līdz 30. decembrim.
Konkursa uzvarētāji tiek pasludināti un apbalvoti 2017.gada 10.janvārī - Aizkraukles pilsētas 50. gadu jubilejas pasākumā.
Pieteiksim konkursam skaistas lauku sētas, omulīgas dzīvojamās mājas un vasarnīcas, kā arī gaumīgi iekārtotus uzņēmumus, lai varam godināt tos, kas ieguldījuši darbu lai veidotu mūsu Aizkraukli skaistu!

Kontaktinformācija: 
Ingrīda Krēsliņa, tālr. 26515254, e- pasts: dome@aizkraukle.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
pieteikums.pdf96.45 KB
Reģions filtram: