Madonas KB/Informatīvais seminārs par jaunajiem atbalsta maksājumiem un to saņemšanas nosacījumiem Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna (KLP SP) ietvaros.

Datums: 
24. Marts, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Barkavas kultūras nams

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Madonas konsultāciju birojs aicina uz reģionālo semināru par atbalsta maksājumiem 2023.gadā.
Datums: 2023. gada 24. marts
Norises vieta: Barkavas kultūras nams, Brīvības iela 7, Barkava, Barkavas pagasts, Madonas novads
Reģistrēšanās 9.30-10.00
Semināra sākums plkst.10:00. Plānotais ilgums 4h.

Seminārā ZM, Lauku atbalsta dienesta (LAD), Valsts augu aizsardzības dienesta (VAAD) un LLKC eksperti skaidros atbalsta saņemšanas nosacījumu jauno kārtību un atbildēs uz interesentu jautājumiem.

Semināra pamattēmas:

* Tiešo maksājumu vispārīgie nosacījumi. Ilgtspēju sekmējošs ienākumu pamatatbalsts (ISIP), pārdalošais maksājums, saistītais ienākumu atbalsts. Laba lauksaimniecības un vides stāvokļa nosacījumi (LLVS) (Zemkopības ministrijas speciālisti).
* Par pieteikšanās kārtību EPS, izmaiņas atbalsta samazinājuma aprēķinā (Lauku atbalsta dienesta speciālisti).
* Agrovide. Ekoshēmas, t.sk. mēslošanas plāns, tā sagatavošana LIZ pārvaldības sistēmā (Zemkopības ministrijas un Valsts augu aizsardzības dienesta speciālisti).
* Atbalsta samazinājuma piemērs (Lauku atbalsta dienesta speciālisti).
* VAAD Lauksaimniecībā izmantojamās zemes (LIZ) pārvaldības sistēma un darbības tajā (Valsts augu aizsardzības dienesta speciālisti).
*LLKC – par konsultantu sniegto atbalstu. LLKC speciālisti.

Dalība semināros bez obligātas iepriekšējas pieteikšanās.

Plašāka informācija šeit: https://ej.uz/qef4

Kontaktinformācija: 
SIA LLKC Madonas KB vadītāja: Aija Vīgnere tel. 28675443 aija.vignere@llkc.lv SIA LLKC Madonas KB Uzņēmējdarbības konsultante Anita Briška 28662917 anita.briska@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_klp_madona_2023.pdf103.41 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: