Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem

Pieteikties šeit

+371

Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs ši gada 23. un 24. oktobrī rīko seminārus pārtikas ražotājiem, mājražotājiem “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem” Semināra lektore Asnate Ķirse
Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

Norises laiki un vietas:

23.10..2018, 10:00 – 13:30 Krāslavā, Skolas ielā 7 (3.st.)
24.10.2018, 13:00 – 16:15, Rēzeknē, Atbrīvošanas aleja 95

Pielikumā iepriekš minēto pasākumu darba kārtības, pieteikšanās kārtība

Pasākumi ir bezmaksas.

Pielikums: 
Datums: 
23. Oktobris, 2018 līdz 24. Oktobris, 2018