Apmācības “Akvakultūras ietekme uz vidi un karpu audzēšana"

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
13. Decembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
zivju audzētava Tome

Zinātniskais institūts “BIOR” aicina piedalīties teorētiskajās apmācībās “Akvakultūras ietekme uz vidi un  karpu audzēšana (Karpu pavairošana, mazuļu audzēšana, preču zivju audzēšana, barošana, u.c.)”

EJZF projekta Nr. 17-00-F02205-000001 „Zinātniskā institūta "BIOR" Akvakultūras pētniecības un izglītības centra konsultāciju sniegšana akvakultūras saimniecībām” ietvaros tiek organizētas teorētiskās apmācības PVD reģistrētu akvakultūras saimniecību pārstāvjiem.

Apmācību pamattēma ir akvakultūras ietekme uz vidi un karpu audzēšana. Latviešu un krievu valodā tiks stāstīts par vides aizsardzības prasībām dīķsaimniecību izveidei un darbībai, kompensācijām par īpaši aizsargājamo nemedījamo sugu un migrējošo sugu dzīvnieku nodarītajiem postījumiem akvakultūrai, jūras kraukļu (kormorānu) medīšanas atļaujām, ūdru aizsardzības plānu, karpu audzēšanu, pavairošanu un vaislas zivīm.

Apmācībās tiek aicināti piedalīties PVD reģistrētu akvakultūras saimniecību pārstāvji.

Lai pieteiktos apmācībām, lūdzu sūtīt e-pastu projekta koordinatorei Madarai Kalniņai (madara.kalnina@bior.lv), norādot saimniecības nosaukumu un pārstāvja vārdu, uzvārdu.

Vairāk par projektu varat lasīt šeit (http://bior.lv/lv/ejzf-pasakuma-ietvaros-apstiprinats-projekts-nr-17-00-f02205-000001-zinatniska-instituta-bior-akvakulturas-petniecibas-un-izglitibas-centra-konsultaciju-sniegsana-akvakulturas-saimniecibam)

 

 

 

Kontaktinformācija: 
Madarai Kalniņa, madara.kalnina@bior.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_13.12.2017_web.docx742.12 KB
Reģions filtram: