Liepāja | 28. novembrī - Ar zvejniecību saistītu projektu iespējas, mencas populācija Baltijas jūrā un zvejas perspektīvas, mencas pagatavošanas meistarklase

Datums: 
28. Novembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
PIKC “Liepājas Valsts tehnikums”

2017. gada 28. novembrī SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (LLKC) Liepājas nodaļa sadarbībā ar Profesionālās izglītības kompetences centru “Liepājas Valsts tehnikums” rīko bezmaksas izglītojošo semināru, piedāvājot, iespēju gan iegūt informāciju par zivsaimniecības jomā aktuālo, gan praktiski piedalīties mencas pagatavošanas meistarklasē.

Datums un laiks: otrdiena, 28. novembris plkst. 11:00 (aptuvenais ilgums 4 stundas).

Norises vieta: PIKC “Liepājas Valsts tehnikums”, Ventspils iela 51, Liepāja.

Šajā reizē pievērsīsim uzmanību šādiem jautājumiem:
* Mencas populācija Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī, to pašreizējais stāvoklis un zvejas perspektīvas. Diskusija un jautājumi. Māris Plikšs, Dr. biol. (Institūta “BIOR” Vadošais pētnieks zivju resursu pētniecības departamenta jūras nodaļā)
* Eiropas Savienības projektu finansējuma pieejamība zivsaimniecībai un pozitīvie piemēri. Dzintars Vjakse (SIA “Uzņēmējdarbības atbalsta centrs” valdes loceklis).
* Mencas apstrāde un pagatavošanas meistarklase ar dažādu ēdienu pagatavošanu. Velta Cīpa (Profesionālās izglītības kompetences centra “Liepājas Valsts tehnikums” skolotāja, pavārmeistare).

Seminārs ir bezmaksas!

Lūgums iepriekš pieteikties, aizpildot elektronisko pieteikšanās formu saitē – https://goo.gl/forms/brIQuagNk9B11GS73 vai sazinoties ar Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pasākums notiek Valsts Zivsaimniecības sadarbības tīkla (http://www.laukutikls.lv/nozares/zivsaimnieciba) aktivitātes „Informatīvu un izglītojošu semināru un pieredzes apmaiņas braucienu organizēšana" ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pastu: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: