Lutriņu mazpulka dalībnieku zivsaimniecības pieredzes brauciens

Datums: 
24. Augusts, 2017 līdz 28. Augusts, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Lutriņi

Lutriņu mazpulka vadītāja Gunta Romule, pēc mazpulka dalībnieku aicinājuma, augusta sākumā, noorganizēja sacensības makšķerēšanā. Desmit mazpulka aktīvākie makšķernieki arī piedalījās šajās sacensībās. Ar lielu azartu un dažādiem lomiem tika aizvadītas sacensības. 24.augustā Gunta Romule, sadarbībā ar LLKC Saldus konsultāciju biroju, rīkos otrās makšķernieku sacensības mazpulka dalībniekiem.
Sacensību dienā viesos ir uzaicināts arī aktīvs makšķernieks no Skrundas puses - Guntars Egliņš, kurš dalīsies savā pieredzē, parādīs dažādus makšķerēšanas piederumus un pastāstīs arī kādu makšķernieka stāstu.

Pēc makšķerēšanas sacensībām mazpulka dalībnieki dosies pieredzes apmaiņas braucienā uz Pāvilostas un Kuldīgas novadiem. Brauciena laikā tiks apmeklēts Pāvilostas novadpētniecības muzejs; viesosimies arī Viesu mājā "Zvilnis" pie Dzintara Zamarīša, kur iepazīsimies ar zvejniecības un zivju kūpināšanas tradīcijām, piedalīsimies zivju kūpināšanas procesā, un degustēsim tās; apskatīsim Pāvilostas ostu; mājupceļā viesosimies arī zivju audzētavā SIA "Pelči", kur iepazīsimies ar zivju audzētavas darbību. Veidojot šo pieredzes apmaiņas braucienu, mēs vēlamies, lai mazpulka dalībnieku interese par zivsaimniecību pieaugtu, un viņiem būtu plašāks skatījums uz šo nozari. Mūsu mērķis ir viņus iepazīstināt ar zivsaimniecības vēsturi, izglītot viņus zivsaimniecības jautājumos, parādīt uzņēmējdarbības iespējas ko šī nozare piedāvā un ļaut praktiski darboties.

Kontaktinformācija: 
Signe Bumbiere, mob. tālr. 25494380, e-pasts: signe.bumbiere@llkc.lv
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: