15.10.2021, LLKC Liepāja | jauniešu apmācību "Laukiem Būt" informatīvā diena (tiešsaistē)

Datums: 
15. Oktobris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Liepāja

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (turpmāk – LLKC) jau desmito reizi 26 reģionālās nodaļās visā Latvijā rīko apmācības “Laukiem būt”, Valsts lauku tīkla aktivitātes “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” ietvaros. Apmācības tiek rīkotas kopā ar AS “Attīstības finanšu institūcija ALTUM”.

Apmācību mērķis ir atbalstīt gados jaunu cilvēku uzņēmējdarbības uzsākšanu lauku teritorijās, sniedzot iespēju iegūt ar uzņēmējdarbību saistītas zināšanas, apmeklējot intensīvu mācību kursu, un iespēju iegūt naudas balvu, ko var izmantot biznesa idejas īstenošanai, piedaloties jauno uzņēmēju konkursā.

Tā ir iespēja:
* Satikt iedvesmojošus lektorus.
* Iegūt jaunas zināšanas idejas ģenerēšanā un definēšanā, grāmatvedībā, tirgus analīzē, mārketingā un reklāmā, prezentēt un aizstāvēt savu ideju.
* Veikt finanšu plānošanu, lai pārliecinātos par savas idejas dzīvotspēju, kā arī iegūt aktuālu informāciju finansējuma piesaistē laukos.
* Gūt iedvesmu no pozitīvās uzņēmēju pieredzes.
* Saņemt individuālas konsultācijas un atbalstu.
* Iepazīties ar citiem jaunajiem uzņēmējiem.
* Piedalies konkursā un iegūsti naudas balvu savas idejas īstenošanai.

Mācību dalībnieki ir jaunieši, jaunie uzņēmēji un jaunienācēji laukos individuāli vai komandā ar esošu uzņēmējdarbības ideju, kuri ir idejas meklējumos un vēlas iegūt praktiskas iemaņas biznesa plāna izstrādē, iepriekšējo gadu mācību un konkursa dalībnieki.

Apmācības visā Latvijā uzsākam 2021. gada 15. oktobrī ar informatīvo tikšanos, kuras ietvaros kopīgi ar kolēģiem vairāk izstāstīsim par apmācībām un to norisi.

Plašāka informācija par šo iespēju pieejama saitē - https://ej.uz/LLKCLaukiem_but_2021

Elektroniskā pieteikuma veidlapa informatīvai dienai un apmācībām Liepājā un Dienvidkurzemes novadā - https://ej.uz/LLKCLiepaja_Laukiem_but

Pieteikšanās un vairāk informācijas par mācībām Liepājā un Dienvidkurzemes novadā pie Alekseja Kačanova (tālr. 27843096) un Aivas Kasparovičas (tālr. 26263682) vai rakstot uz e-pastu: liepaja@llkc.lv.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096), Aiva Kasparoviča (tālr. 26263682)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: