Balvi, 9.oktobris | Jauniešu mācību "Laukiem būt!" info diena un pieteikšanās mācībām

Datums: 
9. Oktobris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
SIA LLKC Balvu konsultāciju birojs

Interesenti var pieteikties uz bezmaksas apmācībām par uzņēmējdarbības pamatiem, biznesa plānu izstrādi – “Laukiem būt!”.

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Balvu nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla pasākumā „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai.”

Jaunieši vecumā no 18 - 40 gadiem tiek aicināti uz informatīvo dienu 2020.gada 9.oktobrī plkst. 10:00 Balvos, Brīvības ielā 46a (LLKC Balvu konsultāciju birojs). Iepriekšēja pieteikšanās – tālr. 28629188.

Informatīvajā dienā interesenti tiks informēti par aktivitātes "Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai" būtību un mērķiem, iepriekšējo gadu pieredzi šajā pasākumā un plānoto darba kārtību 2020.gadā.

Pēc mācību apguves tiek izsniegts sertifikāts, kā arī ir iespēja piedalīties konkursā “Laukiem būt!”, kurā gūt finansējumu savas idejas attīstīšanai.

Mācības aktuālas tiem dalībniekiem, kas vēlas iegūt informāciju par uzņēmuma dibināšanas procesu, par savas idejas attīstīšanu, tirgus segmentēšanu, konkurentu un klientu profiliem, mārketinga pamatiem, grāmatvedību un resursiem, finanšu plānošanu.

Mācībās var piedalīties jaunieši
• ar esošu uzņēmējdarbības ideju,
• kuri ir idejas meklējumos un vēlas iegūt praktiskas iemaņas biznesa plāna izstrādē,
• kuriem nav savas idejas, bet ir padziļinātas zināšanas par kādu tēmu (mārketinga speciālisti, IT speciālisti, grāmatveži u.c.) un vēlas papildināt kāda uzņēmēja komandu.

Dalība pasākumā ir bez maksas, finansē Valsts Lauku tīkls.

Aicinām jauniešus izmantot šo iespēju un papildināt savas zināšanas par uzņēmējdarbības uzsākšanu, kā arī iepazīties ar jauniem cilvēkiem, varbūt satikt sadarbības partnerus vai domubiedrus!

Kontaktinformācija: SIA LLKC Balvu konsultāciju biroja konsultante Arita Boka, tel. 28629188, e-pasts: arita.boka@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Arita Boka, tel. 28629188, e-pasts: arita.boka@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
9_okt_balvi.jpg307.06 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: