Rēzekne | Iespēju festivāls “Uzņēmēju dienas Latgalē 2020”

Datums: 
25. Septembris, 2020 līdz 26. Septembris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Olimpiskais centrs “Rēzekne”

Izstādē kā dalībniekus vienkopus plānots pulcēt uzņēmējus un izglītības iestādes no Latgales un visas Latvijas, lai apmeklētājiem interaktīvā veidā būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to vakancēm, pieprasītajām profesijām un apguves iespējām.

Šogad, pielāgojoties apstākļiem, pasākuma formāts ir kombinēts, dodot iespēju izstādes dalībniekiem izvēlēties piedalīties klātienes vai neklātienes formātā ar virtuāliem stendiem, tādējādi piedāvājot apmeklētājiem savas preces un pakalpojumus arī virtuālajā vidē. Šāda veida attālinātai dalībai aicināsim arī starptautiskās tīklošanās interesentus.

Izmantojot digitālā formāta priekšrocības, pasākuma abu dienu garumā izstādes dalībniekiem būs iespēja veidot vebinārus, prezentējot savu uzņēmumu piedāvātos produktus un pakalpojumus. Vebināri būs pieejami tiešraidē pasākuma mājas lapā, dalībniekiem un apmeklētājiem piedāvājot inovatīvu un ērtu formātu savstarpējai interaktīvai komunikācijai.

“Uzņēmēju dienas Latgalē 2020” pirmā diena būs veltīta uzņēmumu savstarpējās sadarbības veicināšanai. Pasākuma laikā plānots rīkot dažādas aktivitātes, tostarp biznesa forumu ar paneļdiskusijām, kur piedalīsies kā uzņēmēji, tā arī pašvaldību pārstāvji. Forumu un visu pārējo festivāla programmu varēs vērot arī tiešraidē, kura būs pieejama gan “Uzņēmēju dienas” mājas lapā, gan sociālajos tīklos.

Pasākuma otrās dienas programma būs vairāk izklaidējoša, piedāvājot virtuāli iepazīt Latgales tūrisma un atpūtas iespējas, piedalīties reģiona kulinārā mantojuma meistarklasēs. Būs arī intervijas ar pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem. Plānotas arī dažādas loterijas ar vērtīgām balvām un pārsteigumiem.

Papildu informācija par dalības noteikumiem un izmaksām ir pieejama mājas lapā www.uznemejudienas.lv. Reģistrējot dalību pasākumam līdz 2020. gada 31. jūlijam, ir iespējams saņemt īpašo piedāvājumu klātienes ekspozīcijas dalības maksai. Aicinām uzņēmējus laikus pieteikties dalībai pasākumā, jo tā daļēji virtuālais formāts dod iespēju aktīvi iesaistīties un reklamēt savu uzņēmumu jau pirms pasākuma norises.

Kontaktinformācija: 
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, 67225595, info@chamber.lv
Reģions filtram: