Pieredzes brauciens "Saimniecības tīklu veidošanas pieredze pārtikas produktu ražotāju lokālo izejvielu piesaistē, dalība īsās piegādes ķēdē"

Datums: 
21. Jūlijs, 2020
Vieta: 
LLKC Aizkraukles konsultāciju birojs

SIA LLKC Aizkraukles birojs 2020.gada 21.jūlijā aicina apmeklēt "Saimniecības tīklu veidošanas pieredze pārtikas produktu ražotāju lokālo izejvielu piesaistē, dalība īsās piegādes ķēdē." saimniecības:

*z/s “Silpurmašas” lepojas ar bioloģisko sertifikātu jau vairāk nekā 10 gadus. Saimnieki nodarbojas ar dārzeņu, ogu audzēšanu un pārstrādi dažādu gardumu veidā. Šeit īpaši lepojas ar bioloģiskajām mellenēm, kas aug “Silpurmašu” bioloģiski sertificētajā mežā un Latvijā ir retums! Iepazīsimies ar produktu pirmapstrādi un pārstrādi. Saimniecības produkcijas realizēšana īsajā piegādes ķēdē, sadarbības tīklu veidošanas pieredze ar “Sky&More” veikalu.

*z/s "Eicēni" Saimniecība nodarbojas ar bioloģisko lauksaimniecību ar dārzeņu, zaļumu, graudu audzēšanu segtajās platībās un lauka platībās, to pārstrādi. Graudu produkti - milti, putraimi, grūbas. Pieejami arī dārzeņu un puķu stādi, puķes.Pārtikas grozs – tiešā tirdzniecība, īsajā piegādes ķēdē un sadarbības tiklu veidošana SLOW FOOD STRAUPE biedrībā.

*z/s "Pīlādži" Saimniecības mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem gan piemājas dārzu kopēji, gan komerc dārzus. Pircējiem tiek piedāvāti saimniecībā audzēti āboli, bumbieri, ābolu sula. Sula fasēta maisos un dekoratīvās koka kastēs ar ērti lietojamu krānu. Saimniecība ir kooperatīva 'Zelta ābele' biedrs. Kooperatīvs piedāvā Latvijas pircējiem svaigus ābolus, bumbierus vadošajos tirdzniecības centros - Rimi, Maxima, Elvi. Aktīvi piedalās programmā 'Skolas auglis', nodrošina pircējus ar svaigiem un profesionāli glabātiem augļiem tiešās pirkšanas pulciņos.

Līdzmaksājums: 24.20 EUR (tai skaitā PVN) – iekļautas transporta, ēdināšanas un saimniecību apmeklējumu izmaksas.

IEPRIEKŠĒJA PIETEIKŠANĀS OBLIGĀTA!

Informācija un pieteikšanās:
madara.vevere@llkc.lv, tālr. 22431941

Kontaktinformācija: 
Madara Vēvere, tālr. 22431941; madara.vevere@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
2pielikums-programmas-llkc18ai04-l.pdf233.4 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: