PĀRCELTS! Lielvārde 19.06.2020 | IT mārketinga paņēmieni un produkta virzīšana tirgū

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
19. Jūnijs, 2020

SIA LLKC Ogres birojs sadarbībā ar PPP biedrību Zied zeme aicina visus interesentus, kas izmanto vai plāno sākt izmantot interneta vidi un sociālos tīklus sava produkta virzīšanai tirgū. Šodien cilvēki lielu daļu sava laika pavada internetā, līdz ar to tieši reklāma interneta vidē būs tā, kas patērētāju sasniegs visātrāk un tieši internets ir tas, kas dod iespēju komunicēt ar esošajiem, potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem kā Latvijā, tā arī ārpus tās vienlaicīgi.
Kā atrast pircēju savam produktam/pakalpojumam, kādi ir veiksmīgākie paņēmieni tā virzīšanai tirgū? Kopā ar zinošu, pozitīvu un atraktīvu lektoru, SIA Krogzeme attīstības vadītāju Andri Krogzemu radīsim atbildes uz šiem jautājumiem, kā arī iepazīsim un izmēģināsim IT mārketinga piedāvātās iespējas. Lektors dalīsies vērtīgos ieteikumos mājas lapas izstrādē pašu spēkiem.

Semināra programmā:
• Produkta/pakalpojuma virzīšanas tirgū pamati - kā šībrīža pārsātinātajā tirgū atrast pircēju savam produktam/pakalpojumam;
• IT mārketinga tandēms - MĀJAS LAPA + GOOGLE MEKLĒTĀJS +FACEBOOK. Aktualitātes un jaunākās iespējas šo rīku izmantošanā;
• Ieteikumi un jaunākās platformas mājas lapas izstrādē.

Dalībniekiem vēlams ierasties ar saviem portatīvajiem datoriem, lai pilnvērtīgi piedalītos seminārā un uzreiz praktiski izmēģinātu jauniegūtās zināšanas.

Kad? 19.jūnijs, plkst. 10.00 - 15.00 (pārcelts sākotnēji no 17.marta)
Kur? Lielvārde, Ausekļa iela 1a

Saskaņā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas un SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs noslēgto līgumu nr. 2020/12, 07.01.2020. Aktivitāte „Informatīvi izglītojošu semināru organizēšana visā Latvijā”. Atbalsta zemkopības ministrija un lauku atbalsta dienests.
PASĀKUMA LAIKĀ IESPĒJAMA FOTOGRAFĒŠANA, AUDIO UN VIDEO IERAKSTU VEIKŠANA ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

SEMINĀRĀ NEDRĪKST PIEDALĪTIES PERSONAS, KURĀM NOTEIKTA PAŠIZOLĀCIJA, MĀJAS KARANTĪNA VAI STINGRĀ IZOLĀCIJA, KĀ ARĪ PERSONAS, KURĀM IR ELPOŠANAS CEĻU INFEKCIJAS PAZĪMES.

Kontaktinformācija: 
Elīna Masteiko elina.masteiko@llkc.lv 28331239
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_6948.pdf177.79 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: