LLKC Liepāja | PĀRCELTS | Saimniecību apmeklējums "Saimniekošanas dažādošana: lauku vides tūrisma saimniecību attīstība - vietējās produkcijas noieta veicināšana, mārketinga projektu veidošana, tūrisma produkta prezentāciju organizēšana"

Datums: 
25. Marts, 2020 līdz 14. Aprīlis, 2020
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Liepājas birojs

Sakarā ar izsludināto ārkārtas situāciju valstī Covid-19 vīrusa dēļ, SIA "Latvijas lauku konsultāciju centrs" uz laiku līdz 14. aprīlim atceļ visus plānotos seminārus, mācības, braucienus.

Arī šīs mācības tiek atceltas. Par noteiktiem mācību datumiem tiks paziņosts atsevišķi un ja kopumā interesē šī tēma, tad piesakaties jau tagad, lai varam sniegt individuāli informāciju par jauniem mācību datumiem.

====

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas birojs piedāvā vienas dienas pieredzes apmaiņas braucienu lauku saimniecību pārstāvjiem uz Jelgavas, Ozolnieku un Olaines novadu.

Datumi: saimniecību apmeklējumam bija divas grupas dažādos datumos. Datumi tiks pecizēti un par tiem paziņots atsevišķi.

Brauciena laikā apmeklēsim četras lieliskas saimniecības:
@ “Piparmētru namiņš” - iespēja izgaršot dažādu mētru tēju, cepumus, zefīrus, medu ar piparmētrām, piparmētru sīrupus. Būs iespēja iepazīties ar pārstrādes produktiem pārtikā un kosmētikā.
@ Mālkalnu ģimenes saimniecība z/s “Blūdži”- piedāvā degustēt un iegādāties pašu gatavotu produkciju - sieru, dārzeņu salātus un konservējumus, pašceptu maizi - kas tapusi, izmantojot tikai dabiskas izejvielas.
@ Kokaudzētava "Bētras" – piedāvā TEPAT saimniecībā gatavotas veselīgās krūmcidoniju, rabarberu, dzērveņu sukādes un sīrupus, kā arī dažādu augļu šķirņu stādus.
@ SIA “Ķiploku Pasaule” – uzņēmums audzē un pārstrādā ķiplokus un dārzeņus dažādos veidos: aveņu – ķiploku mērce, ķip – ķip ledenes, uzlējums akmeņiem “Ķiplociņš pirtiņā”, marinēti ķiploki u.c.

Līdzmaksājums - EUR 24,00 (t.sk.PVN).

Projekta ietvaros ar dalībnieka līdzmaksājumu tiek piedāvāts: kopīgs transports, saimniecību apmeklējuma izmaksas.

Dalībniekam jāapliecina iesaiste lauksaimniecības vai mežsaimniecības jomā.

Vietu skaits ierobežots.

Lūdzam pieteikties laikus.

Pieteikuma veidlapa saitē - https://forms.gle/BXn3rGMywskovB2g8

Papildus informācija: Iveta Vīdersone (mob.tālr.: 26078251, e-pasts: iveta.vidersone@llkc.lv).

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos. LAP 2014.-2020. apakšpasākums “Saimniecību un mežu apmeklējumu nodrošināšana ”, LAD Līguma nr. LAD011018/P43.
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.

Kontaktinformācija: 
Iveta Vīdersone (mob.tālr.: 26078251, e-pasts: iveta.vidersone@llkc.lv)
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: