27.-28.novembris, Rucava | Aicina mazos lauku uzņēmējus uz mācībām Rucavā - ATCELTAS

Datums: 
27. Novembris, 2019 līdz 28. Novembris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Rucavas novads

Informējam, ka zemās aktivitātes dēļ, LZF mācības Rucavā 27.-28.novembrī ir ATCELTAS!

===============================
Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” (LZF), pasākuma “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi” ietvaros, 2019.gada 27.-28. novembrī organizē mācības ar līdzmaksājumu „Saimniekošanas iespējas mazajās saimniecībās – darbības attīstība, dažādošana, paaudžu maiņas nodrošināšana, uz tirgu vērstas produkcijas ražošana” Rucavas novadā.

Mācībās, tiks veidota un palielināta lauksaimnieku un pārtikas ražotāju izpratne mazo saimniecību darbības attīstības iespējām un dažādošanu, kā bez lielas pretestības un šķēršļiem padarīt iespējamu paaudžu nomaiņu saimniecībā, kā uzlabot konkurētspēju, saražot tirgū pieprasītu produkciju, plānot ilgtspējīgu saimniecības attīstību.

Mācību kursa lektori-Ineta Timšāne (lauksaimniecības uzņēmējdarbība), Agnese Hauka (uzņēmuma vadība, finanšu analīze), Ernests Pūliņš Cinis (psihologs).

Papildus informācija par mācībām un pieteikuma veidlapa pieejama LZF mājas lapā - https://lzf.lv/?p=2619&fbclid=IwAR1wt20wi5Y3cWPms6JU2jG880XnpvYxbdYJTMgp...

Dalībai mācībās var pieteikties, zvanot pa tālr. 26536985 (Aigai) vai rakstot uz e-pastu: info@lzf.lv.

Dalībnieku skaits ierobežots!

Mācību laikā tiks fotografēts/filmēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos.

LAP 2014.-2020. pasākuma „Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākums “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi”, LAD Līguma nr. LAD 180319/P16

Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests

Kontaktinformācija: 
tālr. 26536985, e-pastu: info@lzf.lv
Reģions filtram: